POSVAĐALE SE Milica Pavlović i Teodora Džehverović: „Što nije rekla da sam joj donela kostim iz Niša?!“

od strane | jun 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je javno „pecnula“ Milicu Pavlović zbog kolege Stjepana Jelice Albina.

Teodora Džehverović, Stjepan Jelica Albino i Milica Pavlović (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Snežana Krstić/Screenshot YouTube) • Zoran Ilić, Snežana Krstić, Screenshot YouTube / Ringier

Milica, koja je na prethodnom albumu sa Albinom imala duet „Šećeru“, u februaru je izjavila da je sa njim u dobrim odnosima, ali da je rastužuje i da ona ne bi volela da ovaj muzičar krene stranputicom zbog velikog broja saradnji sa drugim pevačima.

Kako i Teodora snima duetsku numeru sa Albinom, ona je sad prokomentarisala taj komentar koleginice.

Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Samo mogu da kažem da je Albino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno. Ko razume, shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života – rekla je nedavno Teodora.

Ova izjava se, po svemu sudeći, nije dopala Pavlovićevoj, jer je upravo ona pomogla Teodori koja je bila u problemu pred novogodišnji nastup u Beogradu ispred Narodne skupštine.

Milica Pavlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Istina je. Čula sam tu njenu izjavu. Ne znam zašto se ljudi kasnije nadovezuju na moje izjave koje izokrenu u totalno drugačiji kontekst od onoga što ja kažem. Iskreno, volela bih, onako ljudski, da je u pitanju Teodorina nesmotrena izjava. Što nije, na primer, rekla: „Znate kako, ja nemam komentar. To nisu moja posla i ja nemam šta to da komentarišem. Ta Milica je prema meni bila fer 31. decembra, kada sam nastupala ispred Skupštine. Donela mi je kostim iz Niša i nije mi ga ostavila negde na klupi u parku ili u kafiću, već ga je po svom vozaču poslala na moju kućnu adresu i poželela mi srećnu Novu godinu. Znate, ta Milica je čovek“ – rekla je Pavlovićeva za „Kurir“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs