POSLEDNJA OBJAVA Saše Vidića: Nasmejan od uha do uha…

od strane | apr 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dejana Nikolić

, |

Vladimir Miljanić

|

Kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa, prenose domaći mediji.

Saša Vidić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Prema navodima nezvaničnog izvora, u pitanju je bilo septično stanje, pa je proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je još uvek nepoznat.

Saša je tokom višedecenijske karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene – pevačima, glumcima, voditeljima.

Saša Vidić (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Međutim poslednja objave koja se može videti na Instagram profilu poznatog kreatora ne ukazuje da je imao ikakve probleme.

Saša nasmejan sa šeširom na glavi i sunčanim naočarima sa prijateljem pozira na moru i deluje veoma raspoloženo.

Pripadnici sedme sile došli su u posed jedne od poslednjih audio poruka koju je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt. Kako se može čuti iz poruke, Saša je na pitanje kako se trenutno oseća dao kratak odgovor.

– Živim sam još! – odgovorio je tada Saša, prenosi „Kurir“.

Saša Vidić (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene – pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima. Inače, lično je osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvenstvo održano u Rusiji.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs