PONOVO UZELA TUĐU PESMU?! Milica Pavlović u vrtlogu novog skandala na pomolu!

od strane | jun 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Milica Pavlović se prošle godine našla u središtu skandala zbog pesme „Provereno“, a sada bi ista sudbina mogla da je dočeka za novu numeru „Venčanje“.

Milica Pavlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Podsećanja radi, tek kada je pesma „Provereno“ u Miličinom izvođenju postala hit, njena koleginica Ana Nikolić se setila da je svojevremeno snimila demo verziju iste, a zatim odustala od nje, misleći da neće biti hit, prema tvrdnjama autora ove kompozicije. Ana je nastavila sa tvrdnjama da je to njena pesma, te ju je čak tako najavljivala i na nastupima.

Isti slučaj bi mogao da se ponovi i sa novom pesmom Pavlovićeve, budući da je demo verziju za istu snimilo nekoliko pevačica, ali je svaka od njih odustala od konačne kupovine iz različitih razloga.

Milica Pavlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Pesma „Venčanje“ je napisana pre nekoliko godina i bila je u rukama nekoliko mojih uspešnih koleginica. I bez obzira na to, ne plašim se da će „procuriti“ nečiji demo. Iako je pesma svima bila prelepa i emotivna, razlozi za odustajanje su bili različiti. Od toga da je ironija što se pesma „Venčanje“ neće čuti na nekom venčanju (istina), preko toga da iz ličnih razloga ne žele da pevaju o toj tematici, do toga da je mnogo skupa za pesmu koja „nije hit u glavu“ – otkrila je pevačica na društvenim mrežama.

Milica Pavlović (Foto: Instagram/senoritamilica)

– Čujem i da je bilo predomišljanja kada je pesma završila kod mene. I, eto, sve sam ja to znala i čula, ali sam se ja zaljubila u pesmu na prvo slušanje i baš zato se nije postavljalo pitanje da li ću je snimiti – dodala je Milica.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs