Pomirili se Stanija i Asmin: „Bilo joj je drago kada me je videla iznenada u Majamiju!“

od strane | mar 4, 2024 | Zabava | 0 Komentara

O odnosu starlete Stanije Dobrojević i njenog bivšeg verenika Asmina Durdžića prethodnih meseci naširoko se pisalo i pričalo, dok je ona u jednom momentu stavila tačku na njihov odnos zbog niza afera sa njegovom nekadašnjom partnerkom Aneli Ahmić, koja je trenutno u „Eliti“.

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević (Foto: Privatna arhiva) • Privatna arhiva / Ringier

Naime, Dobrojevićeva je nedavno došla na snimanje jedne emisije, a dovezao ju je upravo Asmin, što su zabeležile naše kamere, međutim sada su bum na društvenim mrežama napravile njihove identične fotografije, a po svemu sudeći oni se trenutno nalaze zajedno u Majamiju u Americi.

Dobrojevićeva je sada pozirala u jednom Barbi lokalu, i sve to objavila na svom Instagramu, a ubrzo se i Asmin oglasio sa sličnom objavom na kojoj se jasno vidi da se nalazi na istom mestu kao i Stanija.

Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)

Njihovi obožavaoci odmah su zaključili da su se njih dvoje pomirili i da ponovo uživaju u ljubavi, kao i da je starleta odlučila da mu pređe preko svega.

– Došao sam u Majami da nađem Staniju da porazgovaramo uživo. Imao sam ljude da mi dojave gde će biti. Iako je bila ljuta bilo joj drago kad me videla. Mnogo sam pogrešio prema njoj i sve što se dešava al mogu samo da kažem da je ona veliki čovek i kad su mi svi okrenuli leđa ona je ipak bila korektna prema meni i zato sam joj dužnik doveka – poručio je Asmin za „PulsOnline.rs“.

Stanija Dobrojević (Foto: Privatna arhiva)

– Došao sam ovde samo na par dana i vraćam se za Austriju jer me čekaju novi projekti i gradnja. A šta će biti sa nama i hoćemo li uspeti posle svega videćemo ali ja neću odustati – dodao je Asmin Durdžić, a više fotografija odmora u Majamiju pogledajte u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs