Policija ZABRANILA Melini da priđe Harisu, a onda se desio PREOKRET nakon samo par dana

od strane | apr 4, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pre tri dana nastao je pravi haos između bivših supružnika Meline i Harisa Džinovića, kada je kreatorka upala u vilu na Senjaku.

Haris i Melina Džinović (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

Kako je tada Džinović izjavio, ona je nepozvana ušla u dom gde on živi sa decom i nije imala nameru da napusti isti, nakon čega je on slučaj prijavio nadležnim organima.

Haris i Melina Džinović

To veče proveli su u policijskoj stanici davajući izjave, a pevač se u prostorijama MUP- a zadržao pet sati.

Kako se tada saznalo, Melina i Haris su tokom davanja izjave krivicu svaljivali jedno na drugo.

Kreatorka je tek što je došla u stanicu izjavila: „Ja sam Melina Džinović i došla sam da prijavim nasilje koje traje dve godine“.

Nakon višesatnog ispitivanja, njima je izrečena hitna mera zabrane prilaska, kao i komunikacije, koja traje 48 sati od trenutka davanja izjave.

Tužilaštvo je obavešteno o slučaju, ali smatrajući da nema indicija da će se destiti nasilje u porodici, nije bilo osnova da se hitna mera produži u trajanju od mesec dana.

Inače, Džinoviću je policija te noći oduzela pištolj koji je posedovao i municiju različitog kalibra.

Haris Džinović stigao na ročište

Policija je u sistemu videla da pevač ima dozvolu za oružje, pa su iz tog razloga tražili od njega da dođe u policijsku stanicu kako bi predao pištolj iz preventivnih razloga, što je on odmah i uradio, a ni u kom momentu oružje nije zloupotrebljeno.

Podsetimo, Haris je nakon incidenta prokomentarisao odluku tužilastva se ne produžava mera zabrane prilaska duže od 48 sati.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs