„Pogrešio sam što sam odbio Suzanu Mančić!“ Branislav Lečić se pokajao zbog voditeljke: „Bio sam mladi pastuv!“

od strane | feb 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Poznati glumac Branislav Lečić (68) rešio je da progovori o voditeljki Suzani Mančić, koja je nedavno priznala da ju je svojevremeno odbio za vezu, ali i o bivšim suprugama Ivani i Nini Radulović.

Suzana Mančić i Branislav Lečić (Foto: Ringier/Milan Ilić/Aleksandar Krstović) • Milan Ilić, Aleksandar Krstović / Ringier

– Možda sam pogrešio što nisam bio sa Suzanom Mančić… Jesam, pogrešio sam. Trebalo je da budem sa njom, ipak. Trenutak je bio takav da nismo… Mi smo prijatelji, ona je predivna žena, znam i njene ćerke. Ali, opet, ima li nešto lepše od druženja? Bio sam mladi pastuv nekad, nego… (smeh) – rekao je Branislav za TV Hype, pa se dotakao nekadašnjih žena.

Branislav Lečić (Foto: Ringier/Miloš Petrović)

– U odličnim odnosima sam sa Ninom Radulović danas. Plaćam alimentaciju za dete. Naravno da plaćam. Mali broj ljudi zna da probleme rešava odmah… Civilizovano sam završavao brakove. Najgore je kad se nešto radi preko dece. Ipak si bio sa tom osobom dugo… Ja sam kriv za oba razvoda braka. Nisam davao maksimum u brakovima, da jesam opstali bi. I sa prvom ženom sam u odličnim odnosima. Moje bivše žene su pametne, obe su samostalne, samosvojne – rekao je glumac.

– Ja živim od javnosti, navikao sam na cirkus. Posle svakog razvoda bude haos u javnosti. Oni koji su pored mene dele moju sudbinu, iako možda nisu javne ličnosti. Kamere su uperene i na moju izabranicu, na primer… O ljubavi se ne raspravlja, svaku ženu sam voleo, dok smo bili zajedno voleo sam svim srcem, ne mogu da kažem koju sam više voleo – zaključio je Lečić.

Kako, sa druge strane, izgleda tri decenije mlađa partnerka sa kojom je trenutno u vezi Branislav Lečić pogledajte u odvojenom tekstu: Branislav Lečić u vezi sa TRI DECENIJE MLAĐOM Jelenom: Vešto su krili ROMANSU, a onda je odjednom isplivalo…

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs