POGREŠAN TRENUTAK? Maja Marinković GADNO PROZVALA TRUDNU ALEKSANDRU: „Ne zna se ko je OTAC DETETA!“

od strane | okt 6, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je bivša rijaliti učesnica Maja Marinković objavila oštre prepiske sa Filipom Carem, odmah se našla u jeku medijske pažnje.

Maja Marinković i Vendi • youtube

Marinkovićeva je takođe prokomentarisala aktuelnu Aleksandru Nikolić, pobednicu rijalitija „Zadruga 6“ i osvrnula se na njenu trudnoći.

Aleksandra Nikolić

Marinkovićeva je tvrdila da je prepiska nastala u vreme dok je on još bio sa Aleksandrom, ali da ona tada nije znala da je trudna, već se samo pretpostavljalo.

Nikolićeva je u drugom stanju, o čemu je i javno govorila ističući da je Filip više ne zanima, te da joj je sada potreban samo mir zbog bebe.

Međutim, i nakon nemili događaja, Maja ne odustaje od provokacija pa je sada na svom Instagram profilu podelila fotografiju koju je uputila Nikolićevoj.

– Niti se uopšte zna ko je otac deteta. Imala sam tri, četvorica, ja sam morala! Veoma smešno, meni nije – napisala Maja u opisu ovog videa.

Objava Maje Marinković

Maja je odmah zatim objavila i Aleksandrin nastup sa Zadrugovozije gde je nastupala sa Necom uz pesmu “ O Saki Saki“.

maja marinković i filip car

– Bravo Neco, svaka čast! Ko zna posao, zna- poručila je Maja u opisu ovoh snimka.

S obzirom da je oba storija objavila u kratkom vremenskom periodu jedan za drugim, a i da je Aleksandra jedina trudnica od Majinih suparnica, većina pretpostavlja da se Marinkovićeva nameračila upravo na Aleksandru.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs