Pogoršalo se stanje Rade Vasić: „Imam nešto na plućima, modra sam po vratu i prstima…“

od strane | mar 31, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Nekadašnja zadrugarka Rada Vasić na svom TikTok profilu je snimila video i otkrila sa kojim zdravstvenim problemom se suočava.

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok) • TikTok / screenshot

Naime, nakon što je Radi dijagnostifikovan karcinom dojke, sada se javio i problem na plućima.

– Nije dobro, ne osećam se dobro stvarno. To što sam imala na dojci se istopilo skroz od terapija, ali sada lekari kažu da imam nešto na plućima, neke ciste. Idem sutra da mi vade uzorak, da ispitaju – rekla je Vasićka.

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

– Modri su mi prsti, rekli su mi da mogu da mi otpadnu nokti. Modra sam i po vratu. Nije dobro, ništa mi nije jasno da se posle silnih terapija ne osećam dobro – požalila se Rada.

Podsećanja radi, Rada Vasić je pričala o borbi sa opakom bolešću.

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

– Borim se nekako, držim se. Saznala sam da imam rak dojke pre osam meseci. Imala sam bolove, ali nisam znala da imam rak dojke i deca su me naterala da idem kod doktora. Kupovala sam tablete, mislila sam da je prehlada i reuma. Međutim, doktori su mi pronašli rak dojke i morala sam na operaciju – rekla je Rada svojevremeno za „PulsOnline.rs“ i dodala:

– Posle toga sam morala na terapije. Jake su mi terapije. Nisam htela o ovome u javnosti da pričam zbog svojih fanova, da ih ne bih opteretila. Rekla sam im da kada mi bude bolje da ću biti na lajvu na TikToku.

Rada Vasić je, sa druge strane, bila predmet izlaganja nekadašnjeg zadrugara Stefana Karića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Stefan Karić duboko POGOĐEN BOLEŠĆU bivše zadrugarke – Odmah joj ponudio NOVAC za LEČENJE!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs