„Po Dubaiju lovi Arapkinje koje imaju bogate muževe, a nisu zadovoljne!“ Anđelo Ranković na meti brutalnih optužbi

od strane | apr 22, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pričajući o tzv. „starletanima“, odnosno „muškim starletama“, starleta Maca Diskrecija je navela zadrugara Anđela Rankovića kao ogledan primer toga.

Anđelo Ranković (Foto: Instagram) • Instagram

– Starletani su muškarci koji se bilduju po teretanama, devojke ih finansiraju, izvode po restoranima, kupuju im garderobu, a oni se mnogo puće i skidaju po Instagramu, slikaju se tako da izbace zadnjicu i leđa. Ima i među oženjenim starletana. Njima stvarno nema pomoći – istakla je Maca u emisiji „Macina klinika“.

– Ima i u rijalitijima starletana. Anđelo Ranković, na primer. Čula sam da on sve hvata i sve radi za popularnost. Mada, nema on neku zaradu od toga. Bio je i u Dubaiju. Mislim da on tamo lovi Arapkinje koje imaju bogate muževe koji imaju puno para, ali nisu zadovoljne – dodala je Diskrecija.

Maca Diskrecija (Foto: Ringier/Goran Srdanov)

Podsetimo, starleta Tamara Đurić je nedavno iznenadila mnoge kada je izvadila silikonske implante iz grudi, a njena koleginica Maca Diskrecija je imala štošta da kaže na ovu temu.

– Ne sviđa mi se kako se uradila. Ne znam od čega će živeti sada tako ravna. Možda ima sponzora koji voli ravne. Njoj treba samo sponzor. Ona je snalažljiva i uvek ima sponzora, i kad je ravna i kad nije. Svaka čast na tome. Ne može to baš svako – poručila je starleta Maca Diskrecija u emisiji „Macina klinika“, a nema sumnje da joj Tamara neće ostati dužna.

Šta je, sa druge strane, Maca Diskrecija ispričala o kreatorki Melini Džinović i biznismenu Toniju Bijeliću pogledajte u odvojenom tekstu: „Melina će Toniju zamak uzeti!“ Starleta isprozivala Džinovićku: „Treba joj mlađi i pare, a to ne može!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs