PLAVUŠA ZANOSNIH OBLINA: Evo kako izgleda žena koju je Aca Bulić OSTAVIO ZBOG Ane Ćurčić!

od strane | jul 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić priznali su juče da su obnovili ljubavnu vezu u kojoj su bili još pre 26 godina.

Dragan Bulić Aca, Ana Ćurčić i Anđela (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Njihovo priznanje naišlo je na osudu mnogih, jer je Dragan do juče pričao da je u vanbračnoj zajednici sa ženom koja u potpunosti razume njegov i Anin prijateljski odnos i to što ju je podržavao tokom njenog boravka u „Zadruzi 6“.

Bulićeva nevenčana supruga, kako piše „Kurir“ zove se Anđela.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Njih dvoje su bili zajedno sedam godina i navodno su za ovu godinu planirali venčanje, kako tvrde izvori pomenutog medija. Sada su ti planovi pali u vodu, jer se umešala Ćurčićeva, koju mnogi fanovi ovog rijalitija prozivaju da je Anđeli uradila baš ono što je njoj uradila Anđela Đuričić kada joj je preotela Zvezdana Slavnića u pomenutom rijalitiju.

Anđela (Foto: Instagram/boris_obreski )

Bulić je svoju dojučerašnju partnerku otpratio sa društvenih mreža. Ona, inače, nije aktivna na mrežama. Nema objava i prati je svega 238 ljudi na Instagramu. Na njenom profilu stoji sajt fudbalskog kluba „Radnički“, koji je u vlasništvu njenog bivšeg partnera, pa ima onih koji veruju da je kod njega bila i zaposlena.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Anđela je u početku besnela zbog Bulićeve podrške Ani, ali je na kraju spustila loptu. Uverio ju je da joj pomaže isključivo kao prijatelj i da tu drugih emocija nema. Inače, nakon finala Bulić je doveo u svoju kuću u kojoj je živeo sa Anđelom Anu i Milenu Kačavendu i tamo su popili kafu. Anđela je bila ljubazna, lepo je razgovarala sa Anom, ali eto šta se samo nakon mesec dana dogodilo – kaže izvor ovog medija, koji dodaje da nije upoznat da li se Anđela iselila iz kuće ili će to uraditi u narednim danima.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca su se, inače, sinoć odvezli zajedno iz emisije „Narod pita“, o čemu više možete saznati u odvojenom tekstu: Sela u KOLA Ace Bulića, sa njim otišla u nepoznatom pravcu – onda je usledio ŠOK koji su KAMERE ZABELEŽILE

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs