„PISALI SU JOJ DA ĆE INSCENIRATI NJEN NESTANAK!“ Neutešna majka Marijane Seifert otkrile jezive detalje

od strane | apr 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Prošlo je godinu dana od nestanka Marijane Seifert, nekadašnje učesnice rijaliti šou-programa „Veliki brat“, te mnogi, uključujući i njenu sestru – zadrugarku Maju Kovačević, smatraju da više nije živa.

Marijana Čvrljak Seifert (Foto: Ringier/Zoran Lončarević/EPA/Antonio Bat/Shutterstock/MUP Hrvatske) • Zoran Ilić, EPA, Antonio Bat, Shutterstock, MUP Hrvatske / Ringier

Sa tim se, međutim, ne slaže njena majka Gordana Kovačević, čiji je suprug Ivo Kovačević preminuo pre četiri meseca.

– Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja. Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svesna šta se dogodilo, mislila sam da je reč o nekoj šali… Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebalo da ode kod prijateljice i da joj pomogne u kafiću – prisetila se Gordana za Slobodnu Dalmaciju.

Marijana Čvrljak Seifert (Foto: Screenshot TV Prva)

– Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako ne želi da se razvede i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu. Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne krivim nego samo želim da se sazna istina. Meni je najmanje verovatna mogućnost da je moja ćerka sebi nešto napravila – smatra gospođa Kovačević.

– Volela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Da se ne bi ubila! Ako se to dogodilo, onda je to bilo u teškom rastrojstvu, ali kažem vam, moj majčinski instinkt oseća da se ovde ne radi o samoubistvu. Posredi je nešto drugo. Rekao bi moj pokojni Ivo: ‘Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju!‘.

Marijana Seifert i Ivo Kovačević (Foto: Ringier/Zoran Lončarević)

– Ostatak svog života posvetiću u traganju za time što se dogodilo Marijani i neću dozvoliti da mi iko i išta stane na put, boriću se svim sredstvima. Nažalost, mislim da policija nije pristupila tom slučaju kako je trebalo i ovim putem ponovno apelujem neka počnu ispočetka sve da istražuju – dodala je Marijanina majka.

– U ovih godinu dana poslala sam im nekoliko dopisa postavljajući brojna pitanja koja me muče. Iznela sam im sve svoje sumnje. Pokazala sam i poruke koje sam dobila od Marijane, slala ih je još i sestri i jednoj prijateljici, u kojima prestrašeno piše o pretnjama koje je dobijala od bliske osobe.

Ivo i Maja Kovačević i Marijana Seifert (Foto: Ringier/Goran Srdanov/Aleksandar Dojkić/Zoran Lončarević)

– Pretilo joj se da će nestati preko noći, kako je niko neće naći, u lice su joj govorili kako će se iscenirati njen nestanak i doživotno strpati na psihijatriju. Vidite, to povlači za sobom toliko teorija. Je li ona namerno namamljena na taj most, je li neko angažovao nekoga da joj naudi, je li prisilno negde zatvorena…? – zapitala se Gordana.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs