“Pevala sam i plakala”: Tea Tairović priznala zašto je pustila SUZE, a onda otkrila zašto je dotakla pesma “Da si najbolji”

od strane | maj 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Puls

|

Mlada muzička zvezda Tea Tairović objavila je album “Balerina”, pre nekoliko dana, i na društvenim mrežama pokrenula lavinu pozitivnih komentara.

Tea Tairović • youtube

Na albumu se nalazi deset novih pesmama „Balerina“, „Bibi habibi“, “ Izrael i Palestina“, „Da si najbolji, „Crno odelo“, „Daj daj“, „Ne brini majko“, „Budalo“, „Preterala“ i „Ljubavnica“.

-Imam više favorita, ne mogu da se odlučim za jednu. Ako baš moram da izdvojim onda bih bila pristrasna i izabrala “Da si najbolji u krevetu” koja je autorska ili “Balerinu” čiji je tekst neobičan- kaže Tea Tairović i otkriva:

Tea Tairović

– Najviše se pronalazim u “Ne brini majko” uz koju ne mogu da ne pustim suzu, pisana je namenski za mene… To je pesma za sva vremena. Svaki od tekstova bilo da sam ih pisali Saša Lazić, Vanja Miljković ili ja su biografski… Bukvalno u svakoj se pronalazim.

Već za nekoliko dana njene pesme su u trending i beleže milionse preglede. Pesma “Bibi habibi” prva je u trending u kategriji muzika sa 2,4 miliona pregleda, a odmah za njom druga u trending je duetska numera “Balerana” sa Vojažem koja ima 2.9 miliona. Kao treća je “Izrael I Palestina” sa 2.7 miliona.

Album „Balerina“ je uvertira za spektakularni koncert na Tašmajdanu koji je zakazan za 17. jun pod sloganom “Vodi me na Taš”, a karte su u prodaji.

Inače, Tei muzički put kreće 2013. kada je učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” gde je stekla veliku popularnost, kako kod publike, tako i među žirijem.

Svoj prvi singl objavila je 2014. godine koji je zabeležio veliku popularnost, a nakon toga je nastavila da ređa hitove, da bi 2022. godine objavila je svoj prvi album „Balkanija“ koji je izazveo veliko interesovanje.

Sa tog albuma izdvojile su se numere “Balkanija”, “Boy boy”, “Neka pati ona”, “Dva i dva”, “Dubai”, “Kučke i demoni”.

Ova atraktivna pevačica godinama važi za jednu od najtraženijih izvođača, pa je tokom 2022. godine imala preko 250 nastupa.

– Nekada taj broj ljudi na nastupima nije presudan. Na svojim koncertima mi je isto da li pevam za jednog čoveka ili hiljadu ljudi. Uvek se isto uživim. Ta dva sata na bini su razlog zbog kojeg radim- rekla je Tea.

Treba napomenuti da je Tea poznata široj javnosti i kao kantautor. Pored mnogobrojnih tekstova, napisala je i tekst za pesmu “Hajde” zajedno sa koleginicom Sanjom Vučićem koja je bila prekretnica u njenoj karijeri.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs