Pevačica PREVARILA KOLEGU i istog trena napustila Srbiju

od strane | maj 24, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Dragana Rakčević nakon razvoda od kolege Mirka Gavrića nije se često pojavljivala u javnosti, a sada je prvi put progovorila o teškom periodu i preseljenju u Ameriku gde je započela potpuno novi život.

Dragana Rakčević Gavrić • Youtube / screenshot

Dragana sa bivšim suprugom Mirkom

O razvodu Mirka Gavrića i Dragane Rakčević je brujala javnost, a pevačica je odlučila da se povuče iz javnosti i okrene novi list.

Dragana je godinama bila prateći vokal, a sada je progovorila o saradnji sa najvećom balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović kao i Sašom Matićem sa kojima je godinama sarađivala.

– To je velika odrgovornost, ali mogu da kažem da sam imala sreće da mi se kockice tako poklope da sam mogla da sarađujem sa njima i to duže vreme. Ta energija je prelepa i to mi je mnogo značilo u sazrevanju muzčkom, iskustvo koje ostaje za ceo život. Volim taj posao i uživala sam u tome- rekla je Dragana koja je nakon razvoda od Mirka Gavrića napustila posao i odluči da umesto pratećih vokala, bude solo pevač.

Podsetimo, pevač i učesnik rijaliti šoua „Zadruga“ Mirko Gavrić otvorio je jednom prilikom dušu i priznao zašto je stavio tačku na trogodišnji brak sa koleginicom Draganom Rakčević. DETALJNIJE PROČITAJTE U ODVOJENOM LINKU.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs