Petar Strugar KRIJE VEZU SA KOLEGINICOM: Ova glumica je osvojila njegovo srce!

od strane | maj 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Glumac Petar Strugar (35) navodno je otpočeo ljubavnu vezu sa četiri godine mlađom koleginicom Ninom Nešković.

Petar Strugar (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Oni su navodno uplovili u romansu tokom rada na predstavi „Naš razred“ u nacionalnom teatru, a pre nekoliko dana su zajedno proslavili glumčev rođendan.

Još uvek ne žele javno da pričaju o svojoj vezi, s obzirom na to da nisu dugo zajedno, a, kako piše „Gloria“, zaljubljeni su do ušiju jedno u drugo.

Nina Nešković (Foto: Ringier/Vladimir Živojinović)

Njih dvoje su u novembru protekle godine zajedno vodili dodelu nagrada povodom Dana Narodnog pozorišta, kada je Petar nasmejao publiku do suza zbog poteškoća prilikom čitanja, o čemu se naširoko pričalo.

Petar Strugar i Nina Nešković (Foto: Ringier)

Dok je najavljivao dobitnike, Strugar je zamuckivao i jedva izgovarao imena i prezimena svojih kolega, zbog čega mu je Nina pritekla u pomoć, te pročitala i njegov deo teksta. Ovo je definitivno zabavilo publiku, koja mu je u jednom trenutku dobacila: „Da li su ti potrebne naočare?“. Snimak sa lica mesta iz Narodnog pozorišta pogledajte u video prilogu ispod:

Podsećanja radi, prošle godine se pisalo da je Strugar mesecima u vezi sa koleginicom Kalinom Kovačević. Pretprošle godine je dobio sina Iva sa misterioznom Oljom, a neposredno pre toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović. Mnogi su zaboravili da je Petar pre skoro deceniju bio u braku bio sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Njih dvoje su se nakon dve godine zabavljanja venčali 2013. godine, na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. godine dobili su sina Zariju. Malo ko zna da je glumac svojevremeno imao i romansu sa voditeljkom „Parova“ Anđelom Lakićević.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs