Paparaco: Uslikali smo verenički prsten na ruci Katarine Živković! Verenika krije već šest godina…

od strane | mar 19, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Katarina Kaća Živković prvi put je danas potvrdila vest da je u drugom stanju, a na snimanju emisije „Amidži šou“ fotografisali smo i verenički prsten na njenoj ruci.

Katarina Živković (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Katarina je nedavno otkrila da je u emotivnoj vezi već šest godina, a potom se pojavila informacija da sa svojim partnerom čeka prvo dete. Ona je večeras u emisiji „Amidži šou“ prvi put istakla da joj je želja da sve bude u redu veća od toga da se pohvali trudnoćom i priča o tome u javnosti.

Katarina Živković (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– U petom sam mesecu. Zaslužila sam da se povučem, ovo je blagoslov od Boga. Završila sam album, imala sam druge planove, ali ovaj mali život je prioritet. Želela sam da sakrijem muškarca i želim da tako ostane do kraja. To mi ne odgovara, da se zna. Ne volim da pričam o privatnosti, on nije iz javnog sveta – rekla je Katarina, dok je prsten sijao na njenoj ruci.

Zbog čega je, sa druge strane, Katarina Živković krila da je u drugom stanju pogledajte u odvojenom tekstu: Konačno potvrdila da je trudna: Evo zbog čega je Katarina Živković dosad ćutala o drugom stanju!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs