PAPARACO: TRUDNA Aleksandra Nikolić primećena u centru Beograda!

od strane | okt 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, našla se u središtu interesovanja javnosti nakon što je obelodanjeno da je u drugom stanju.

Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Ipak, Aleksandra je sticajem okolnosti ostala bez partnera Filipa Cara, a usput je obelodanila i njegove brojne prevare i navodne izlive nasilja, nakon čega su se u javnosti pojavile i prepiske koje je vodio sa starletom Majom Marinković.

Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

Nikolićeva se u toku današnjeg dana našla na meti emisije „Paparaco lov“ i to dok je opušteno šetala Beogradom u društvu nekadašnje zadrugarke i voditeljke Ane Spasojević.

Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

Starleta je bila ležerno odevena, a ispod majice joj se sve vreme nazirao trudnički stomak. Aleksandra je lice krila naočarima, te nije bilo moguće zaključiti u kakvom raspoloženju je bila ovom prilikom.

Aleksandra Nikolić se, sa druge strane, našla na meti skandaloznih prozivki nekadašnjeg zadrugara Kristijana Golubovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „PROSTITUTKO, MOJ DRUG TE JE PLATIO!“ Kristijan Golubović udario na TRUDNU Aleksandru Nikolić! Ništa mu nije sveto…

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs