PAPARACO: Novaka Đokovića PREKINULI TOKOM TRENINGA, a evo kako je reagovao!

od strane | avg 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Janković

|

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se priprema za US Open poslednji grend slem u sezoni, a ekipa portala „PulsOnline.rs“ je zabeležili zanimljiv trenutak u Herceg Novom dok su sportista i njegov tim se spremali na terenu.

Novak Đoković (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

Naime, Đoković sledeće nedelje ide u Ameriku gde ga od 14. avgusta čeka takmičenje na mastersu u Sinsinatiju. Pored Gomeza u Crnu Goru su stigli i Marko Paniki, kondicioni trener i Klaudio Cimalja, fizioterapeut. Oni su se sve vreme smejali što je mnoge oduševilo jer je to dobar znak da je u Novakovom timu dobra atmosfera pred odlazak na turnir.

Naša ekipa nije bila dovoljno blizu da čuje da li je Đoković ispričao neki vic svom timu, jer je poznat po svojoj duhovitosti, ili je nešto drugo bio razlog ovog grohotnog smeha.

Novak Đoković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Đoković je već ujutru stigao na terene u okviru kompleksa gde je smešten i nakon kraćeg odmora krenuo ponovo sa pripremama.

Đoković je najpre odradio kondicioni trening, a onda se uputio ka teniskom terenu kako bi igrao ono u čemu je i najbolji. Na putu do terena zaustavila ga je grupa momaka da se fotografišu i Novak im je rekao: „Izvinite momci ali sad imam trening, ali ajde jedna“.

Tako su se fotografisali sa njim, a on se uputio na teren gde je počeo da igra sa Karlosom. Oko terena su sve vreme dečica koja glasno navijaju za Đokovića.

Nakon dvadesetak minuta Novak Đoković je napravio pauzu i na iznenađenje mnogih počastio se lubenicom, iako smo navikli da ga vidimo sa bananom i urmama.

Nakon što je pojeo lubenicu Novak se vratio na teren, a više fotografija pogledajte u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs