PAPARACO: Luna Đogani sa ĆERKAMA I MAJKOM šeta Beogradom!

od strane | okt 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Lola Stojanović

|

Jutjuberka i pobednica rijalitija „Zadruga 2“, Luna Đogani, trenutno uživa sa porodicom nakon drugog porođaja, a ekipa portala „PulsOnline.rs“ uhvatila ju je u šetnji sa ćerkicama.

Anabela Atijas i Luna Đogani (Foto: Ringier/Lola Stojanović) • Lola Stojanović / Ringier

Koliko Đoganijeva uživa u majčinstvu i vremenu sa nalednicama uverili smo se kada smo je sreli kako, zajedno sa majkom, pevačicom Anabelom Atijas, šeta parkom držeći malu Miju za ruku, gurajući kolica u kojima je njena druga mezimica Lana.

Anabela i Đoganijeva bile su obučene ležerno, obe su nosile crne helanke i bele patike, te su jedna do druge više izgledale kao dve sestre, a ne kao majka i ćerka, odnosno mama i baka.

Anabela Atijas i Luna Đogani (Foto: Ringier/Lola Stojanović)

Mala Mia je sve vreme trčala oko kolica i pričala sa sekom Lanom, te nema sumnje da se već navikla na to da nije jednica i da rado sve deli sa bebom.

Luna Đogani je, sa druge strane, donela odluku da ode na estetsku korekciju čim se oporavi od porođaja, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Nakon POROĐAJA opet „POD NOŽ?“ – Luna Đogani odlučila da ode na REMONT, nimalo nije zadovoljna OVIME (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs