Paparaco: Haris Džinović baca đubre i pljuje po ulici!

od strane | apr 10, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Modna dizajnerka Melina Džinović pre nešto više od nedelju dana Harisu Džinoviću je upala u kuću na Senjaku, u kojoj on živi sa decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom, nakon čega je nastala neviđena drama.

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Pink/Paparazzo lov) • Tv Pink, paparaco lov / screenshot

Džinović je sad uhvaćen ispred pomenute kuće, a najpre su ga snimili ispred vile na Senjaku kako baca đubre.

Tom prilikom zabeležen je i momenat kada je Džinović pljuvao na ulici, a nakon toga je seo u svoj automobil i zaputio se ka apoteci, što su zabeležile kamere „Paparaco lova“.

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Pink/Paparazzo lov)

U apoteci je Haris pazario preparat koji stalno uzima, dok je onda otišao da se relaksira u jednom teniskom, sportskom centru, gde neretko odlazi.

Podsetimo, Haris Džinović je u velikoj ispovesti za „Blic“ otkrio da su Melina i on spavali u odvojenom sobama i sastajli se samo za intimne odnose.

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Pink/Paparazzo lov)

Nakon tih izjava, Džinovićka je upala u kuću i Haris je odmah prijavio policiji.

Sa Džinovićem je u policijsku stanicu došao sin Kan, a „PulsOnline.rs“ je imao ekskluzivni paparaco kada je nakon pet sati davanja izjave napustio stanicu.

Džinovićka je, inače, svojevremeno kod plastičnog hirurga oblikovala grudi i zategla donji deo stomaka, o čemu već godinama ćuti.

Naime, kada se drugi put porodila, trebalo joj je nekoliko meseci da povrati staru liniju. Pošto je sa Džinovićem donela zajedničku odluku da više ne proširuju porodicu, konsultovala se sa njim vezano za operacije, pa ga je molila da joj plati iste u inostranstvu.

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Pink)

Džinović je tada džentlmenski preuzeo na sebe plaćanje, rešivši da to bude njegov poklon.

Haris Džinović je, sa druge strane, obeležio Bajram sa pevačicom Svetlanom Ražnatović Cecom, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Ovako moja ljubav i ja slavimo Bajram!“ Ceca stigla u dom Harisa Džinovića

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs