PAO RASKID ZBOG RIJALITIJA ZADRUGA 7 ELITA: Miljana Kulić u suzama, Bebica pokazao mračnu stranu!

od strane | jun 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Miljana Kulić stigla je danas u zgradu televizije „Pink“ ne bi li potpisala ugovor za učešće u rijaliti šou-programu „Zadruga 7 Elita“.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Inače, Miljana je primećena uplakana, a razlog njenih suza, kako je sama istakla, je raskid sa partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Baš mi je teško što sam raskinula sa Nenadom. To se desilo pre dva sata. Nikada ovakav nije bio. Ne bi pričala mnogo o tome. Nismo imali svađe pre toga, ništa, samo se promenio preko noći. Dovezao me je ovde da potpišem ugovor, odvešće me u Niš, a onda se sam vraća u Beograd – otkrila je kroz jecaje za Srbiju Danas Kulićeva.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Hype)

– U šoku sam. Nisam spremna da se borim ni za koga, osim za sebe. Zamerio mi je ulazak u rijaliti. On ne planira da uđe. Ne zanima me više on. Time bih stavila tačku na priču o njemu. Došla sam ovde na potpisivanje ugovora, a do istog će doći ako se usaglase moji uslovi sa uslovima produkcije – dodala je nekadašnja zadrugarka.

Miljana Kulić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Očekujem da ću odneti pobedu u ovoj sezoni. Nagrada od 100.000 je čekala mene. Ne znam još detalje, ali ako mi ugovor to dopusti reći ću vam kad počinje i sve ostalo. Ovog puta ulazim sama, bez mame ili bilo koga drugog. Najvažniji mi je uslov da viđam sina. Željko je u fantastičnim odnosima sa Ivanom! – osvrnula se Miljana i na sinovljevo druženje sa ocem Ivanom Marinkovićem.

Marija i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Željko je impresiniran njime. Zove ga „moj tata“. Pita: „Kada ćemo da idemo kod mog tate“, pošto je bio i kod mene. Nenad i ja smo nešto išli u Italiju na odmor i Željko je prezadovoljan. I Jelenom i Ivanom je oduševljen. Nadam se da će se to tako nastaviti. Ja sam prezadovljna kako se Jelena Ilić ponaša prema Željku, ona je jako vredna devojka – dodala je Kulićeva.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Što se rijalitija „Zadruga 7 Elita“ tiče, ne bi mi smetao bilo ko da uđe. Nek im je svima sa srećom ako uđu – zaključila je Miljana Kulić.

U kom izdanju je ona, sa druge strane, zapanjila mnoge na plaži u Italiji, pogledajte u odvojenom tekstu: Ne obraća pažnju na PRISUTNE! Miljana se VALJA po vodi i pesku, ZADNJICA SAMO SEVA (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs