OŽENIO SE BIVŠI Anastasije Ražnatović

od strane | jun 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Godinu i po dana nakon raskida petogodišnje veze sa Cecinom naslednicom, Anastasijom Ražnatović, Đorđe Kuljić započeo je novo životno poglavlje.

Đorđe Kuljić • youtube

Kuljić je rodom iz Novog Sada, a sada se zavetovao na večnu ljubav svojoj izabranici Mili. Iako su mladenci želeli da svoj najsrećniji dan sačuvaju od znatiželjne javnosti, to im ipak nije pošlo za rukom.

Đorđe Kuljić

Na društvenim mrežama osvanulo je nekoliko fotografija sa intimnog slavlja, organizovanog u krugu najbliže porodice i prijatelja, a glavni „krivac“ je presrećni otac lepe mlade.

Par je pre mesec dana objavio da će uskoro postati roditelji kao i da s nestrpljenjem čekaju da zagrle svoju ćerku.

Đorđe i Mila zajedno su godinu dana, tokom zabavljanja su dosta vremena proveli u putovanjima, a na mrežama se mogu naći njihove fotografije iz Amerike, gde Kuljići imaju porodičan biznis.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić (Foto: Screenshot TV Pink/Paparazzo lov)

Nije tajna da su Kuljići izuzetno imućna porodica, ali sudeći po fotografijama koje su stigle do javnosti, želja im je bila da ceremonija bude skromna, bez neke velike pompe. Mladoženja je obukao tamno odelo, bez uobičajene kravate, dok je mlada nosila kratku belu haljinu sa mašnom na struku i elegantne sandale.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs