Ovo su DECA Dina Merlina: Nikada nisu patili za SLAVOM, a potez pevača ZAŠTITIO IH JE NA VREME (FOTO)

od strane | avg 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Jedan od najpopularnijh pevača ne samo u Hrvatskoj, već i na celom Balkanu, Dino Merlin ima veoma lep privatni život. On svoju porodicu retko kada eksponira, što je možda i razlog zbog kojih je godinama ostao u skladnom braku.

Dino Merlin • Instagram

Oni koji prate njegov rad znaju da je on godinama u braku sa suprugom Amelom Dervišhalidović, a do sada nikada nisu bili umešani ni u jedan skandal.

Dino Merlin sa suprugom

Njih dvoje imaju dvoje dece, sina Hamzu i ćerku Naidu.

Njegov sin je godinama sturdirao u raznim gradovima Evrope zbog čega je bilo teško uhvatiti ga u domaćoj javnosti. Ipak, oni koji znaju kako izgleda kažu da je Hanza slika i prilika poznatog oca.

Nakon što se godinama školovao se u Berlinu,Londonu, studirao je i Menadžment i političke nauke u Istanbulu. On danas ocu pomaže u karijeri i imaju savršen poslovni odnos.

Pored sina Hamze, Dino i Amela imaju i ćerku Naidu, koja takođe maksimalno izbegava javnost.

Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, „kavijara i šampanjca“. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: „Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući“ — ispričao je Dino u jednom intervjuu, a zatim nastavio:

Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina.

Poznati pevač istakao je da je u životu najviše ponosan na svoju porodicu.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs