OVO JE RETKOST! Milica Todorović RONILA SUZE od SREĆE, koleginice joj priredile VEČE ZA PAMĆENJE (VIDEO)

od strane | okt 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Naša poznata pevačica, Milica Todorović, sinoć je u jednom luksuznom lokalu u Beogradu proslavila svoj 33. rođendan, a od radosti i ushićenja se u jednom trenutku i rasplakala.

Milica Todorović • Instagram

Naime, Milica je u društvu svojih najmilijih proslavila rođendan, a na slavlju joj je pevala pevačica Indira Radić, koja je napravila atmosferu za pamćenje.

Milica Todorović

– Draga moja Milice, želim ti da večeras blistaš punim sjajem, da sve ono što nisi ostvarila ostvariš i ispuniš sva svoja očekivanja, jer ti to zaslužuješ. Želim ti brilijantnu godinu, punu ljubavi, punu sreće, punu zdravlja, tebi i tvojim najmilijima. Srećan rođendan Milice – uputila je čestitku pred svima Indira Milici koja joj se pridružila na podijumu, pa su zajedno zapevale veliki hit: „Tri čaše“.

U tom momentu su stigli torta i šampanjac za Milicu, što je nju raznežilo, pa se rasplakala, a Indira ju je sve vreme grlila, što možete videti u snimku u nastavku:

Milica Todorović

Na proslavili Milicinog rođendana su bile i pojedine njene kolege, među kojima su Ilda Šaulić, kum i kolega Stevan Anđelković, zatim i frizer Stevan Radivojević u društvu pevačice Marine Visković.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs