Ovo je razlog svađe Nenada Pagonisa i njegove bivše žene: „Odmah je pozvala policiju“

od strane | jun 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Poznati kik-bokser Nenad Pagonis sinoć je priveden u stanu u Novom Sadu zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu Maju Brukner sa kojom je dobio dvoje dece.

Nenad Pagonis • Ringier

Ona je nakon toga primljena u KC Vojvodina gde joj je navodno konstatovana fraktura rebara.

Kako se sada navodi, do incidenta je došlo kada je Nenad došao kod bivše supruge kako bi odveo sina na trening, i tada je došlo do svađe jer se on protivila.

Nenad Pagonis

Nakon žučne rasprave, on ju je, kako je tvrdila u policiji, udario, a potom je odmah pozvala policiju.

Inače, njihov odnos bio je veoma turbulentan, a on ju je jednom prilikom isprozivao javno na Fejsbuku, navodeći da je neposvećena majka.

– Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je okej da živi za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa „jakim“ ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi trebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu – napisao je bokser tada i dodao:

Nenad Pagonis

– Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamenjuje televizor ili mobilni, na kom nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za decu, nego samo kič šund što dovodi do lobotomije. Snaga i napredak jednog naroda zavisi od njegove kulture i obrazovanja. Našoj deci zbog nedostatka prvenstveno majki a onda i očeva kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje samo razmišljam naglas – završio je on.

(Telegraf)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs