„Ovo je ludilo!“ Usred renoviranja doma zbog čega je u hotelu Jelena Radanović zavapila

od strane | jun 28, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, trenutno živi u jednom hotelu sa porodicom dok traje renoviranje njihovog doma.

Sloba i Jelena Radanović (Foto: Instagram) • Instagram

Jelena se oglasila u toku današnjeg dana na društvenim mrežama, i ne naznačavajući da li se radi o samom renoviranju, poručila da uporno pokušava da reši problem na načine na koji ranije nisu davali rezultat.

– Ludilo! Raditi jednu te istu stvar iznova i iznova i očekivati drugačiji rezultat – poručila je Radanovićka, pri čemu je dodala i animaciju osobe koja podiže ruku, zbog čega se da zaključiti da se ove reči odnose na nju samu.

Jelena Radanović (Foto: Instagram)

Jeleninoj deci frizeri dolaze u hotelsku sobu

Jelena je pre nekoliko dana pokazala kako provodi vreme u hotelskoj sobi sa decom.

Naime, dok ona čuva sina Damjana, koji se igra igračkama, njen stariji sin se, verovali ili ne, šiša u toj istoj sobi, budući da je majka dovela frizera.

Šuška se da su izdvojili 50.000 evra za renoviranje

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena u ponovno renoviranje kuće u Višnjičkoj banji navodno ulažu oko 50.000 evra.

Iako je kuća od 800 kvadrata, koju je pevač pazario pre dve godine za, kako se pričalo, 500.000 evra i u koju su se uselio samo dva dana posle crkvenog venčanja sa Jelenom, bila u odličnom stanju i potpuno sređena po njihovoj meri, pevačeva supruga ipak se navodno odlučila za totalnu promenu.

Jelena i Sloba Radanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Za hotel navodno izdvojili 10.000 evra

Kako je sada u kući nemoguće živeti, Radanović i njegova porodica žive u jednom hotelu na Vračaru, za koji su navodno morali da izdvoje oko 10.000 evra.

– U kući se radi sve od početka, iako je unutra sve bilo tip-top sređeno. Oni zbog ove kuće posle venčanja nisu otišli ni na medeni mesec, jer je Sloba i poslednji dinar uložio u nju. Ipak, Jeleni se ništa nije svidelo i odlučili su da potpuno preurede životni prostor. Počeli su od kompletne zamene vrata i prozora, a onda su odlučili da promene i kuhinju, da adaptiraju spavaće sobe, ali i da kupe novi nameštaj. Na kraju će trošak biti najmanje 50.000 evra, ali biće tu i nepredviđenih troškova, to je sigurno – priča za „Kurir“ sagovornik iz Višnjičke banje koji je upućen u celu priču.

Sloba i Jelena Radanović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Sloba i Jelena su stalno nešto menjali za ove dve godine koliko su tu u Višnjičkoj banji. Skidali su neke ograde na terasi, pa uređivali deo oko bazena, tu je stalno bilo nekog posla. Ali da sve krenu od početka, to niko nije mogao ni da zamisli. Sad su zbog svega prinuđeni da žive u hotelu, jer kuća koju su kupili u Slankamenu još nije u potpunosti završena ni opremljena. Biće sve to odlično na kraju, samo treba dočekati kraj radova i ponovno useljenje – rekao je komšija porodice Radanović.

Šta, sa druge strane, Sloba Radanović radi sa decom iako mu je operisana ruka pogledajte u odvojenom tekstu: Tata za primer! Slobu Radanovića ni ruka u gipsu ne sprečava da ovo radi sa decom! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs