Ovo je DEVOJKA Sanjina Horvata

od strane | okt 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Sanjin Horvat je pre nekoliko dana samoinciijativno napustio imanje u Šimanovcima, nakon čega je diskvalifikovan iz rijalitija „Elita“ i moraće da plati televiziji Pink 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao, međutim, sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, njega to nimalo ne dotiče.

Sanjin Horvat • youtube

Sanjin Horvat i Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink)

Naime, Horvat je na pomenutoj socijalnoj platformi objavio fotografiju sa izabranicom, koju je tokom boravka u rijalitiju javno ostavio zbog simpatija prema cimerki Milene Kačavende, međutim, iako je sve ukazivalo na to da će se smuvati, do njihove romanse neće doći.

Sanjin je danas takođe podelio još jednu fotografiju sa svojom devojkom, zbog koje je kako kaže napustio rijaliti takmičenje. Nakon izlaska on je za domaće medije rekao da prema Mileni nije imao emocije, iako njegovi cimeri ne misle tako i kažu da je hemija između njih dvoje bila jako očigledna.

Mnoge je zanimalo kako izgleda Horvatova izabranica, pošto tokom video-poziva koji su imali nije želela da pokaže svoje lice, ali je on danas već nekoliko slika podelio sa njom i nahranio radoznale pratioce na društvenim mrežama.

Devojka Sanjina Horvata

Podsećanja radi, tokom nedavne emisije „Gledanje snimaka“ emitovan je ljubavni klip Milena Kačavende i Sanjina Horvata na kojem su prikazani mnogi njihovi zajednički trenutci i momenti zbog kojih su takmičari, a i publika pomislili da su se ovde rodile emocije. Milena nije mogla da sakrije osmeh na svom licu dok je gledala kako su ona i diskvalifikovani Sanjin provodili dane u „Eliti“, a takmičari su jedva dočekali da daju svoj sud, gde su se svi koji su se javili za reč složili da je Horvat „odlepio“ za kumom i da je zbog nje pobegao iz rijalitija.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs