OVAKO JE ANA MARIJA IZGLEDALA KAO MARKO PAVLOVIĆ! Buduća zadrugarka je bila deo emisije Brak na neviđeno!

od strane | jul 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Ana Marija Pavlović je, kako se spekuliše, novo lice rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“. Transrodna devojka navodno ulazi u sedmu sezonu ovog TV formata, a malo ko je prepoznao njeno lice, s obzirom na to da nije prvi put pred kamerama.

Ana Marija Pavlović (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Društvene mreže) • Zoran Ilić, Društvene mreže / Ringier

Naime, Ana Marija Pavlović je i pre bila na malim ekranima i bila učesnik jedne emisije, ali je tada izgledala potpuno drugačije.

Mlada Ana Marija je pre osam meseci tražila suprugu u emisiji „Brak na neviđeno“, bila je u ulozi mladoženje i predstavila se kao Marko Pavlović.

Ana Marija Pavlović (Foto: Ringier/Iva Ogarević)

Pavlovićeva se i oglasila kada je snimak emisije postao popularan i potvrdila da je to ona:

– Da istina je, to sam ja. Ne znam zašto se toliko priča o tome, ništa to nije toliko strašno, ali okej – rekla je Ana Marija za „Telegraf“.

Ana Marija Pavlović (Foto: Screenshot TV Pink)

Pavlovićeva je priznala da mrzi sve na sebi što je čini muškarcem, da ulazi u „Zadrugu 7 Elitu“, te da gledaoci mogu očekivati i promenu pola pred kamerama.

– Nije mi bitan izgled, čak ni karakter već kakav je neko prema meni. Ja ako primetim da mi nešto glumi, da se pretvara, da je političarka, može samo da odj… od mene – pričala je Ana Marija dok je bila Marko u gorepomenutoj emisiji, pa se dotakla bivših veza:

Ana Marija Pavlović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Bio sam u vezi sa crnkinjom dva meseca, ali s obzirom na to da sam živeo u Beču, nismo opstali. Uvek sam imao neke kratke veze, ništa posebno.

U emisiji se taođe pojavila i folkerka Vesna Vukelić Vendi koja nije imala reči hvale za Marka Pavlovića.

Vesna Vukelić Vendi (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Marko Pavlović je tvrdio da veruje u Boga, slavi slavu i da povremeno ide u crkvu. Vendi je tada počela da mu postavlja pitanja vezana sa religiju, na koja on nije znao odgovor.

– On je jedna hendikepirana osoba, mislim na intelektualno i energetski. Gde god da se pojavi može da napravi problem, a ja sam sigurna da će ga mlada lansirati posle prve bračne noći – pričala je Vesna tada.

Ana Marija Pavlović je javnosti postala poznata kao cimerka ubijene Noe Milivojev, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Cimerka ubijene Noe Milivojev DOŠLA U ZGRADU PINKA na razgovor za „Zadrugu 7 Elita“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs