Ovako izgleda prvi suprug Suzane Mančić

od strane | apr 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Prvi supruga Suzane Mančić bio je član nekada vrlo popularnog benda “Sedmorica mladih” .

Suzana Mančić • screenshot

Pored brojnih teorija o nesuglasicama kao i fizičkoj udaljenosti, sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, popularna loto devojka godinama uspešno održava skladnu zajednicu na kojoj joj mnogi mogu pozavideti, a da prvi muž Suzane Mančić nije tako blagonaklon bio prema njoj, u više navrata Mančićeva je i sama isticala.

Suzana Mančić

Upravo iz tog razloga ona se nerado seća svog prvog braka sa biznismenom Nebojšom Kunićem, sa kojim je kao neraskidiva spona vežu ćerke Natalija i Teodora.

Prvi muž Suzane Mančić bio je član nekada vrlo popularnog benda “Sedmorica mladih” , a nakon dugog prijateljstva među njima se rodila ljubav koja je krunisana brakom 1989. godine.

Tadašnjoj velikoj sreći svedoči jedina fotografija sa njihovog venčanja koja je osvanula na naslovnici jednog tadašnjeg magazina, u novogodišnjem izdanju.

suzana mancic

Jedna od najatraktivnijih žena na našim prostorima, iako je mnogima bila neostvarena želja i tiha patnja, zarad bračne sreće svoj život je potpuno preokrenula i posvetila se porodici, međutim ni to nije bilo dovoljno da zajednica opstane te je došlo do razvoda nakon osam godina braka.

– Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane – izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala.

Ipak, Suzana Mančić imala je sreće da ponovo spozna ljubav koja ju je „naterala“ da pred oltar ponovo stane 2018. godine. Skoro pa dve decenije sa Simicom živi bajku i uživa u pažnji kakvu uostalom i zaslužuje.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs