Ova ŽENA je jedina JAVNO pružila podršku Ani Nikolić u jeku SKANDALA o ranama na čelu

od strane | jul 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Haos koji je pokrenuo sporni snimak Ane Nikolić na kom je pevačica u ožiljcima, ne smiruje se, a sada se oglasila i bivša zadrugarka i starleta Mina Vrbaški.

Ana Nikolić • Rajko Ristić / Ringier

Naime, Mina je jedna od retkih koja je javno pružila podršku pevačici i istakla da je Ani pod hitno potrebna pomoć.

mina vrbsški

Vrbaški je takođe, između ostalog, i zamolila da se sporni snimak Ane Nikolić ne deli, budući da pevačica za isti nije dala dozvolu.

– Ako već delite njene slike, podelite ove! Ana je neko koga smo svi voleli, čije pesme svi slušamo i ona je osoba koja nije zaslužila da joj se ovo radi! Ako joj je potrebna pomoć, onda je ne treba ismevati, nego joj treba pomoći! Ovo je previše nisko gde udarate! Podrška za Anu Nikolić! Nadam se da ćeš se oporaviti i postati ona stara Ana! – napisala je Mina i dodala:

Mina Vrbaški podržala Anu Nikolić

– I nemojte deliti sporni snimak! Ignorišite ga! Prijavite ga! Ana nije dala dozvolu da se on objavi! Poštujte njenu privatnost! – istakla je Vrbaški na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Dalila Dragojević je oplela po Ani a više o tome pročitajte u narednom tekstu: JOŠ JEDNO JAVNO PONIŽENJE! DALILA OPLELA PO ANI NIKOLIĆ: „HRANI PSETO DA TE UJEDE!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs