Ova devojka je OSVOJILA srce Vlade Georgieva, napravili su LAŽNU SVADBU i pred najbližima rekli “NE“

od strane | feb 19, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ljubavna priča između kompozitora i pevača Vlada Georgieva i njegove lepše polovine Milice Samardžije počela je na snimanju spota za pesmu „Iskreno”, a pevač je od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu.

vlado georgiev • RAS / Ringier

Vlado Georgiev danas uživa u ljubavi sa 15 godina mlađom Milicom Samrdžijom, sa kojom je dobio ćerke Sofiju i Elenu.

Vlado Georgiev i Milica Samardžija

Tokom leta 2014. godine u Crnoj Gori paparaci su ih prvi put uslikali zajedno u njegovom rodnom Herceg Novom. Ubrzo su Milica i Vlado raskinuli. Nekoliko meseci kasnije, po povratku u Beograd svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Međutim, „večiti neženja“ koji je godinama bežao od porodice i obaveza se posle mnogo vremena skrasio.

Sve se to promenilo nakon što je upoznao Milicu, koja je deceniju i po mlađa od njega, pričali su prijatelji pevača za medije.

Milica Samardžija i Vlado Georgiev

Vlado za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku a goste je dočeo slavljenik sa devojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”. Potom je u javnosti odjeknula vest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je videla na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda.

(Glossy)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs