„OTPUSTILA JE DADILJU I KUĆNU POMOĆNICU!“ Komšinica Ane Nikolić otkrila nove detalje!

od strane | jul 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Pevačica Ana Nikolić nije viđena u javnosti otkad je javno zaratila sa bivšim menadžerom Sašom Mirkovićem, nakon čega je isplivao i snimak u kom se vidi ona sa ranama na licu.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Milan Ilić/Snežana Krstić) • Milan Ilić, Snežana Krstić / Ringier

Pripadnici sedme sile posetili su kraj u kom živi Ana. Čim su došli do zgrade, primetili su da je mirno, da Aninih kola nema, a obično su parkirana u blizini.

– Nisam je video danima, ako nema auta, znači da nema ni nje, jer uvek joj je auto parkiran napolju. Garažno mesto je prodala čoveku iz zgrade pored. Iz stana se dešavalo da se čuju strašna dreka i galama, dadilju nema, kućnu pomoćnicu takođe. Sve su to bile divne žene koje nisu uspele da izdrže njen temperament i način življenja – rekao je za „Kurir“ mladić koji živi blizu Nikolićeve.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Terasa kao da je bomba bačena! Tepisi, traka za trčanje, detetov bicikl, kutije i kese s đubretom… Šta da vam kažem, dešavalo se da dođe do stana i ne može ključ da ubode, a onda viče, dere se. Vrata su joj izgrebana oko brave. Roletne su joj spuštene gotovo uvek. Njena majka je bila nedavno, videla sam je, a od tada ne viđam ni nju ni Anu – kazala je Anina komšinica za isti medij, pa otkrila da li je viđala nekog u društvu sa Nikolićevom.

– Ne. Ne znam gde je njeno dete, da li ju je baka odvela ili ju je uzeo Rasta, ne znam stvarno – rekla je Ana komšinica.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

I čuvar zgrade je, takođe, bio raspoložen za razgovor.

– Jao, u poslednje vreme kad je vidim nije to to. Izgleda čudno, nosi kape, naočare obavezno. Nije ona bila nešto bolja ranije, ali nekad ovako, nekad onako. Sad ovo u poslednjih nekoliko godina je strašno. Sećam se ranije, tokom korone, viđao sam je s bivšom ženom Ace Lukasa, i jedna i druga pijane. Ana je tad slupala auto, pa zove taksi, ne može da ga dobije, a onda se ovde razvlače po ulici. Kad stigne taksi, Ana sa onim njenim forama tu pravi haos i glupira se. Godinama ona nije u redu, ali svakako ovo što sada proživljava je ružno, ali možda će je to konačno promeniti, to bismo svi voleli – zaključio je on, dok se Ana Nikolić nije javljala na pozive novinara.

Gde se sada nalazi Anina ćerka pogledajte u odvojenom tekstu: ŠTA SE DEŠAVA SA ĆERKOM Ane Nikolić u jeku skandala? Isplivala fotografija!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs