OTKUD Sanji Stanković 200.000 EVRA ZA STAN? Skućila se na Vračaru, pa organizovala lumperajku!

od strane | maj 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Sanja Stanković se uselila u stan na Vračaru za koji je izdvojila 200.000 evra.

Sanja Stanković (Foto: Ringier/Vesna Lalić) • Vesna Lalić / Ringier

Kako sama ističe, deo novca za isti je zaradila u rijaliti šou-programu „Zadruga“, dok joj je ostatak dala majka.

– Ja sam trenutno jedini stanar u zgradi, radovi još nisu završeni. Lift još nemam, biće tek za dva meseca. Bila sam nestrpljiva i morala sam da se što pre uselim, jer nema potrebe da plaćam kiriju kada imam svoj stan. Napravila sam žurku povodom useljenja u svoj prvi stan, nadam se ne i poslednji – otkrila je Sanja za Informer.

Sanja Stanković (Foto: Ringier/Mitar Mitrović)

– Večeras će sa mnom biti moji bliski prijatelji i moja mama planiram da popijemo, pojedemo i uživamo. Stan je na Lekinom brdu, opština Vračar. Imala sam sreće, ugovor sam potpisala pre nego što su skočile cene, tako da sam prošla i više nego jeftino. Sada je cena kvadrata 3.000 evra, a ja sam dosta manje platila – dodala je Stankovićeva.

Sanja Stanković (Foto: Ringier/Vladimir Šporčić)

– Dosta sam uložila u sam stan, vodila sam računa o svakom detalju, jer ću tu provediti dosta vremena, pa mi je važno da mogu da se opustim i uživam. Radovi su kasnili sedam meseci, imala sam puno poteškoća i muka sa radovima. Pukla mi je cev u stanu, morali smo da saniramo kvar, pošto je plafon sa jedne strane bio skroz mokar – ispričala je voditeljka.

Sanja Stanković (Foto: Ringier/Dušan Milenković)

– Zatim su mi na Veliki petak ukrali televizor, mnogo toga se lošeg se desilo, ali posle kiše dođe Sunce – zaključila je Sanja.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs