Otkriveno ZBOG ČEGA NIJE RAĐENA ODBUKCIJA nakon smrti Saše Vidića!

od strane | apr 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

, |

Ivana Mikić

|

Modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u KBC Bežanijska kosa, a njegova smrt iznenadila je sve.

Saša Vidić (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Saša je godinama živeo na Novom Beogradu, gde su ga komšije svakodnevno viđale, ali u poslednje vreme tvrde da nije bio isti čovek.

– Videla sam vest i mnogo me je pogodilo. Saša je neko vreme bio u izuzetno lošem stanju i dva meseca nije dolazio u lokal. Sve je zapustio, a to nikako nije ličilo na njega. Pretpostavljali smo da se nešto čudno dešava, ali niko nije mogao da zamisli sve ovo – objasnila je potreseno Vidićeva komšinica za „Republiku“.

Saša Vidić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Saša je preminuo u 52. godini. U nedelju kasno uveče Hitna pomoć ga je dovela u KBC „Bežanijska kosa“ u teškom stanju.

– Vidića je hitna pomoć dovezla bez svesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen. Usledila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih, nije mu bilo spasa. Obdukcija nije rađena, jasno je da je bila sepsa – kaže izvor Kurira.

Saša Vidić (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Saša je izjavio u jednom intervjuu da ima želju da se preseli u Hrvatsku, ali mu se ona nije ostvarila.

– Izvesno vreme planiram da se vratim u Hrvatsku. Imam neke nekretnine, odnosno nasledstvo, a uvek sam bio vezan za taj kraj, što je i normalno. Posao uvek nekako mogu da ponesem sa sobom, ali nigde ne žurim. Nekako uvek sve dođe u svoje vreme, pa verujem da će i na tom polju kockice da se sklope – pričao je Vidić.

Saša Vidić (Foto: Screenshot TV Nova)

Saša je bio osnivač marke „Broz“, a njegov istančan ukus su prepoznale i brojne slavne ličnosti sa kojima je sarađivao. Takođe, važio je za nekog ko nema dlake na jeziku, zbog čega se više puta sukobljavao sa našim poznatim ličnostima.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna. Za sebe je umeo da kaže da je vrlo lojalan prijatelj, te da od svih ljudi koji ga okružuju očekuje da budu takvi.

Saša Vidić (Foto: Screenshot TV Nova)

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs