„Otkrio mi je tumor pred porođaj“ Voditeljka Rts-a progovorila o OPAKOJ BOLESTI i stresnim trenucima u životu

od strane | avg 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Milica Gacin koja je godinama prepoznatljivo lice RTS-a, uvek je nasmejana, ali se iza njene vedrine kriju i ozbiljne borbe za zdravlje, ali i odgajanje dece bez supruga.

Milica Gacin • Instagram

Svoju karijeru Gacin je gradila isključivo predanim radom bez ikakvog skandala, a o privatnom životu se zna vrlo malo s obzirom na to da o njemu skoro nikada ne priča. Međutim, Milica je odlučila da napravi izuzetak kada je reč o bolesti sa kojom se na sreću izborila, te je sa publikom podelila iskustva sa kojima se suočila kada joj je dijagnostifikovan tumor na dojci.

– Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom, koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora – ispričala je svojevremeno za „Gloriu“ voditeljka kojoj se tumor nažalost vratio, te je ponovo morala na operaciju:

Milica Gacin

– Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio: „Zato što se nerviraš“. Potpuno staloženo mi je ispričao da se ne vredi nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako – dodala je lepa voditeljka ne tajeći da joj je život u određenim trenucima bio veoma stresan.

BONUS VIDEO:

Bolest Milice Gacin kao i celokupna životna situacja, nisu uspele da izbrišu njen prepoznatljivi osmeh sa lica. Hrabra dama se vratila na male ekrane, a na društvenim mrežama često pruža podršku onima kojima je potrebna.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs