„OTKRILA ME JE CECA, A NE MILICA Pavlović!“ Albino opleo: „ONA NEMA HIT!“

od strane | jul 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Mesecima unazad bukti verbalni konflikt između pevačice Milice Pavlović i muzičara Stjepana Jelice Albina, a on je sada ponovo dolio ulje na vatru.

Svetlana Ražnatović Ceca, Stjepan Jelica Albino i Milica Pavlović (Foto: Screenshot TV Blic/TV Hype/Ringier/Snežana Krstić) • Blic TV, Hype TV, Ringier, Snežana Krstić / screenshot

Podsetimo, ovaj sukob je počeo kada je Milica istakla da se boji da Albino „ne krene stranputicom“ nakon što je čula sa kim je sve snimio duete, što je izazvalo čitav niz povratnih reakcija.

Stjepan se, prilikom davanja poslednjeg intervjua, osvrnuo na uvreženo mišljenje da ga je Pavlovićeva „otkrila“, odnosno na neki način proslavila, ističući da je njegov talenat zapravo prvo prepoznala njena koleginica Svetlana Ražnatović Ceca.

Stjepan Jelica Albino (Foto: Screenshot TV Hype)

– Sa estrade je prva naš talenat prepoznala Ceca. Jelena Trifunović, koja je naša koleginica i prijateljica, nas je kontaktirala kada smo izbacili tek drugu pesmu. Pitala nas je da li hoćemo da probamo da napravimo nešto za Cecu. Tad je bio prvi talas korone. Ceca je prva došla u naš studio i to tačno na vreme – prisetio se Jelica za TV Hype.

– Dogovorili smo da dođe u petak u šest i ona je u petak u šest bila u studiju. Dovela je sa sobom Anastasiju i tako je došlo do saradnje. I dalje ćemo da sarađujemo. Tada smo se moj saradnik i ja pitali: „Šta dalje? Šta više? Kome više ima da se dokažemo da radimo kako treba?“.

Stjepan Jelica Albino (Foto: Screenshot TV Hype)

– Sa Milicom sam odbio da sarađujem na njenom novom albumu jer mi je to finansijski neisplativo. Imamo mnogo bolje i normalnije saradnje sa nekim drugim ljudima. Ništa se ne dešava između nas, to su više mediji napravili nego što mi imamo da zamerimo jedno drugom – dodao je Albino.

– Nismo ni u kakvom kontaktu. Super joj je novi album. Preslušao sam ga. Super su te pesme i sve je to super, ali mislim da nema hit na ovom albumu, ali eto. Ne možemo da znamo da li bi imala hit da sam joj ja radio neku pesmu jer se za prošli album jednostavno desila takva pesma koja je bila ispred vremena.

Stjepan Jelica Albino se, sa druge strane, nedavno našao na meti kritike Saške Đoković, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: Novakova snajka stala u ZAŠTITU Milice Pavlović, ŽESTOKO OPLELA po ovom čoveku: “Pao si na testu ljudskosti“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs