OTAC MU LUPIO „ŠAMAR REALNOSTI!“ Filip Car nije ni slutio ovakav DOČEK nakon rijalitija

od strane | jun 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Popularni srcolomac, Filip Car, sinoć je zauzeo četvrto mesto u superfinalu rijalitija „Zadruga“, a njega je sačekala porodica po izlasku iz Bele kuće.

Filip Car • Snežana Krstić / Ringier

Kako je sam istakao, njegova verenica Aleksandra Nikolić definitivno je zaslužila prvo mesto, a potom se osvrnuo i na njihove planove za budućnost.

Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Smatram da je zaslužila jer je najbolji čovek unutra. Neko ko se sa 25 godina izborio sa svim i svačim, ne samo u „Zadruzi“, već i u životu. Neko ko je uspeo da sagradio svoj ugled, izborila se i ona je jedna normalna devojka. Zaslužila je to – rekao je Car.

Filip Car je nakon izvesnog vremena ušao u verbalni sukov sa ocem, koji nije imao reči hvale što se njegovog boravka u rijalitiju tiče.

Filip Car

Inače, u jednom trenutku stajao je sa svojim ocem, a kada mu se on požalio na razne priče o njemu koje su kružile tokom njegovog boravka u Beloj kući, Filip je počeo da histeriše i psuje. Cara je to veoma razbesnelo, pa nije uspeo da se iskontroliše, kao što je bio slučaj i u „Zadruzi“ tokom svih prethodnih meseci.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs