OSTAVILA MUZIČARA I SMUVALA VATERPOLISTU: Cobijeva bivša uplovila u romansu sa Nemanjom!

od strane | maj 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

, |

Ivana Bradanji

|

Popularni muzičar Slobodan Veljković Cobi navodno je raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Nikolić.

Jelena Nikolić i Slobodan Veljković Cobi (Foto: Instagram/cobi.v) • cobi.v / Instagram

– Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina… U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke – rekao je za Pink.rs Slobodanov prijatelj i dodao da je Jelena navodno nastavila dalje i uživa u ljubavi sa novim izabranikom.

Veljkovićeva bivša nije dugo samovala, već je uplovila u romansu s zgodnim, mlađim sportistom. Naime, kako se navodi, Jelena je sada u vezi sa dvadesetdevetogodišnjim vaterpolistom Nemanjom Vicom, od kog se ne odvaja.

Jelena Nikolić i Slobodan Veljković Cobi (Foto: Instagram/cobi.v)

Jelena je juče tokom dana na svom Instagramu objavila i njegovu fotografiju.

Vic je, inače, rodom iz Kotora, igrao je za srpsku vaterpolo reprezentaciju, dok je poslednji rukometni klub u kom je bio angažovan „Radnički“ iz Kragujevca, za koji više ne igra.

Jelena Nikolić i Nemanja Vico (Foto: Instagram/viconemanja)

Veljković i Jelena nikada se nisu javno eksponirali. Ono što je zanimljivo jeste da skoro svaka njegova pesma pesma počinje rečenicom: „Cobi, jesi ti radio traku“, koju izgovara baš Jelena.

Inače, Jelena Nikolić Cobeliks jedna od prvih srpskih blogerki. Osim toga, već godinama unazad radi u pozorištu.

Slobodan Veljković Cobi (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Par puta me je zamolio da snimim bilo šta što bi on mogao da koristi kao svoj pečat na pesmama koje bude radio, ja sam se nećkala jer mi je bilo neprijatno da čujem svoj snimljeni glas. Jedan dan smo se dopisivali i ja sam mu slala audio poruke polu ismevajući njegovu ideju, a on je od mojih beskonačno ispraznih rečenica kojima sam pokušala da sakrijem svoju nesigurnost napravio jednu, koja je sad već kultna. Tako da, definitivno jeste moj glas, ali iskreno od toga ne bi bilo ništa da on nije bio uporan i da nije imao ideju kako bi to trebalo da zvuči – rekla je Nikolićeva za Blic Ženu jednom prilikom.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs