OSMANA SVI ZNAJU, A OVO JE PRAVA MAJKA STEFANA KARIĆA Svi kažu da je lepotica, a evo šta je bivši zadrugar nasledio od nje! (FOTO)

od strane | maj 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pulsonline

|

Starleta Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj proslavi, a za sve je optužila bivšeg zadrugara Stefana Karića, za kojim policija i dalje traga, te je on ponovo dospeo u žižu javnosti.

Stefan Karić Instagram/karic___s • karic___s / Instagram

Naime, gledaoci rijaliti programa „Zadruga“ dobro znaju oca Stefana Karića, Osmana, međutim, malo ko zna kako izgleda njegova majka Lidija, koja se ne eksponira u javnoti.

Bivši zadrugar, Stefan Karić objavio je jednom prilikom na Instagram profilu fotografiju sa majkom Lidijom, koju toliko često ne eksponira u javnosti i mnogi su ostali iznenađeni kakva je dama i lepotica i primetili su da je osmeh nasledio od nje.

„Kakva je to lepotica“, „Prelepa ženo“, „Vanvremenska lepotica“, „Zgodna mama“, „Ti si isti majka“, „Prelepa žena, imaš ti njen osmeh“, „Žena lepa ko anđeo“, „Dama“ – samo su neki od komentara ispod ove objave.

Stefan Karić sa majkom

Inače, Nataša Šavija tvrdi da ju je pretukao bivši učesnik „Zadruge“, Stefan Karić. Ona se odmah oglasila za „Blic“ i izjavila da ima prelom vilice zbog čega će morati da bude operisana.

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka.

Nataša Šavija (Foto: Ringier/Petar Dimitrijević)

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija. Ne znam da li vilica moći da mi se vrati na pređašnje stanje u kojem je bila – ispričala je Nataša Šavija za „Blic“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs