Opa! Zvezdan Slavnić PONOVO UHVAĆEN SA NJOM! Ne skida osmeh sa lica…

od strane | okt 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Privatni život nekadašnjeg zadrugara Zvezdana Slavnića intrigira javnost budući da se bivši robijaš veoma retko oglašava, kako na društvenim mrežama tako i u medijima.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

U jednoj od retkih objava na Instagramu Zvezdan je, podsećanja radi, pozirao sa nekadašnjom pevačicom Slađom Delibašić, a ovaj spoj je začudio mnoge budući da niko nije dotad bio upućen da su bliski.

Silvija Đogani i Slađa Delibašić (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

Međutim, tu viđanju Slavnića i Slađe nije bio kraj pošto se nekadašnji zadrugar pojavio na promociji pesme njene ćerke Silvije Đogani, te su tako okupljeni mogli da vide Zvezdana i Delibašićevu kako sede za istim stolom, pričaju i sve vreme ne skidaju osmehe sa lica.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Hype)

Prema navodima Scandala, Slavnić i nekadašnja članica sastava „Đogani Fantastiko“ su u emotivnoj vezi, ali nijedno od njih dvoje se još uvek nije oglasilo kako bi potvrdilo ili demantovalo ove navode.

Slađa Delibašić (Foto: Ringier/Zoran Lončarević)

Sa druge strane, u poslednjem intervjuu koji je dao, Zvezdan Slavnić je priznao da izlazi na sastanke sa devojkama, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „PRIVODI“ DEVOJKE SA TIKTOK-A! Evo šta se dešava u ljubavnom životu Zvezdana Slavnića!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs