OPA! Svi bruje da je Cobi u vezi sa ATRAKTIVNOM PEVAČICOM koja je “ZAPALILA“ scenu “Pesme za Evroviziju“

od strane | mar 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Poznati reper Slobodan Veljković Cobi i mlada pevačica Kat Dosom, poznata i kao Katarina Kardoso, su novi par na domaćoj javnoj sceni. Njihova veza je privukla pažnju javnosti, a par je upoznao u studiju koji je u vlasništvu Slobodana.

Cobi Veljković • Milan Ilić / Ringier

Katarina je, kako se navodi, poslala svoje demo-snimke reperu Cobi-ju još 2020. godine, nakon čega su počeli da sarađuju. Emocije su se razvile tokom vremena, jer je Cobi u tom trenutku bio u vezi s blogerkom Jelenom Nikolić.

Katarina Kardoso, koja je rođena u Johanesburgu, ali je odrasla u Čačku, osvojila je simpatije publike na takmičenju „Pesma za Evroviziju ’24.“ i time se dodatno istakla u javnosti. Njih dvoje su viđeni u jednom bioskopu u Beogradu kako kupuju kokice i piće, što je dodatno podgrejalo medijske spekulacije o njihovoj vezi.

Veza Kat i Cobija izazvala je interesovanje javnosti, a o njihovom odnosu se sve više spekuliše na društvenim mrežama. Takođe, u emisiji „Ami Dži šou“ učesnici PZE su bili tema razgovora, a mlada zvezda Džordži je izazvao pažnju izjavom da bi snimio duet s Kat Dosom.

Ognjen Amidžić je potom postavio pitanje Džordžiju vezano za reakciju Cobija na tu mogućnost, što je dodatno raspalilo interesovanje javnosti za ovaj ljubavni par.

(Srbija danas)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs