„Ona je rodila mog lava“ Jovana Jeremić najveselija na rođendanu SVEKRVE, obratila joj se DIRLJIVIM REČIMA

od strane | mar 24, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka TV Pink, Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa starijim biznismenom i vlasnikom lanca pekara, Draganom Stankovićem.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković • Instagram

Jovana je danas sa partnerom i njegovom porodicom proslavila rođendan druge svekrve, Draganove majke, a emotivne porodične trenutke je podelila putem Instagrama.

Na fotografiji vidimo kako Jeremićeva srdačno grli Draganovu majku, koja je imala široki osmeh, a voditeljka joj je posvetila emotivnu poruku i čestitku:

– Danas je rođendan ženi koja je rodila čoveka kojeg obožavam. Ona je žena koja je rodila mog lava, moju ljubav i čoveka koji je duša moje duše. Mog idealnog parnjaka, moje naličje, čoveka koji brine o meni, koji me voli i podržava. Moju polovinu, onu idealnu i najjaču. Svaka žena je srećna ako bar jednom nađe svoju idealnu polovinu i ako je svekrva voli. Ja sam ispunila oba uslova za sreću i to PUTA DVA! Moja 2.svekrva! Da mi je živa i zdrava. Na mnoga ljetaja – napisala je Jeremićeva.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Podsetimo, voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Osim toga Jovana i Dragan istakli su da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a voditeljka je otkrila i da se preselila kod njega u Grocku.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs