„On je prevarant!“ Mustafa, kom je Marija Šerifović obezbedila stan nakon što je spavao ispod mosta, sada je isteran iz ove nekretnine!

od strane | jun 3, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

U junu protekle godine svi mediji su brujali o humanom potezu Marije Šerifović koja je pomogla Mustafi Hrustiću iz Zenice koji je spavao ispod mosta.

Mustafa Hrustić i Marija Šerifović (Foto: Screenshot YouTube) • Youtube / screenshot

Šerifovićeva se založila za njega, našla mu posao na gradskim bazenima, platila mu kiriju za stan u periodu od godinu dana, ali i tri obroka dnevno u obližnjem restoranu.

Sada je osvanula vest da je Hrustić isteran iz stana, za koji mu je Marija platila stanarinu, a tim povodom oglasila se vlasnica stana, koja tvrdi da je Mustafa prevarant.

Saliha nije štedela reči, pa je tvrdila kako je Hrustićevo snimanje ispod mosta čista gluma, kojom je hteo da dobije sažaljenje ljudi i donacije.

Mustafu je okarakterisala kao neradnika, lažova, kockara i alkoholičara, a pričala je i da je bio jako neuredan i da je laž gde sada živi sa ženom i njeno troje dece.

Mustafa Hrustić i Marija Šerifović (Foto: Screenshot YouTube)

Podsećanja radi, Marija je, naime, prošle godine Mustafi platila kiriju za stan za narednih godinu dana. Takođe, ona je dala i novac za račune, a pevačicin menadžer je Mustafu, nakon Marijine posete, odveo u obližnji restoran u rodnoj Zenici, gde će, dokle god to on bude želeo, imati besplatne obroke.

– Mustafa je divan dečko, ovakvih primera sigurno ima na hiljade, ali ako smo mu malkice popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu dana…. – pričala je Šerifovićeva.

Marija Šerifović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Mustafa Hrustić je, sa druge strane, dobio i posao od Marije Šerifović, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: SAD MU JE NAŠLA I POSAO! Marija Šerifović nastavlja da nesebično pomaže pevaču koji je živeo ispod mosta

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs