Olja Lević i MC Stojan U VEZI: Pevač osvojio lepu glumicu!

od strane | jul 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Marko Stojković, muzičar poznatiji kao MC Stojan osvojio je glumicu Olju Lević, koja otkako se pojavila na javnoj sceni krije ljubavni život.

MC Stojan i Olja Lević (Foto: Ringier/Đorđe Kojadinović/Andrej Kranjc) • Đorđe Kojadinović, Andrej Kranjc / Ringier

Naime, Olja je isticala da joj je posao na prvom mestu i da nema vremena za emotivni život, ali je sada ipak uplovila u emotivnu vezu.

Kako navodi Kuri, Marko i Olja već neko vreme uživaju u romansi.

– Njih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje – kaže prijatelj Levićeve i dodaje da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan.

Olja je nedavno za medije priznala da je došlo vreme za ljubav.

– Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima. Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to – rekla je Olja.

MC Stojan je pre nje bio u vezi sa izvesnom Tatjanom, a kako ona izgleda pogledajte u odvojenom tekstu: POKAZAO NOVU DEVOJKU! MC Stojan ZAPALIO mreže SNIMKOM, atraktivna BRINETA IZAZVALA BURU reakcija: „Opa, OŽENIO SI SE!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs