Okumili se: Saša Popović će krstiti sina Marije Šerifović!

od strane | mar 31, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

Muzička zvezda Marija Šerifović dobila je naslednika krajem prošle godine, a od tog momenta se ne odvaja od malog Marija.

Saša Popović i Marija Šerifović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Iako svaki svoj slobodan trenutak provodi sa sinom, Šerifovićeva je i dalje jedna od članica žirija u „Zvezdama Granda“, a u poslednjoj snimljenoj epizodi ovog muzičkog takmičenja otkriveno je ko će krstiti pevačicinog naslednika.

Do ovog saznanja došlo je kada je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ušla u raspravu sa Marijom oko glasanja i optužila Popovića da sve češće tokom „Zvezda Granda“ staje u odbranu Šerifovićeve.

Marija Šerifović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Ma sram vas bilo, majke mi, ovo je skandalozno – rekla je Svetlana nakon što njena kandidatkinja nije osvojila dovoljan broj glasova i nakon što je Marija uputila niz kritika na račun ponašanja na sceni.

– A ti izvodiš akrobacije na sceni? – pitala je Svetlana nakon Marijinih zamerki njenoj kandidatkinji.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier)

– Bogami, ja da – odgovorila je Marija, a Ceca je nastavila:

– Videli smo, ti staneš i pevaš. Koje ti akrobacije izvodiš? Ma ajde molim te.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier)

U priču se umešao Saša Popović koji je stao u odbranu Šerifovićeve.

– Prvo, ja sam bio na Marijinom koncertu u Sava Centru, i to što sam video ja sam se stvarno šokirao. Tu energiju koju sam video od Marije, to odavno nisam video – istakao je Saša.

Saša Popović (Foto: Ringier/Mitar Mitrović)

– Niko ne priča o Marijinoj energiji, a ti, advokatu, kad se ne bi uključio da odbraniš Mariju, ja ne znam šta bi se desilo. Mi ovde ocenjujemo pevanje, ove devojke su oštećene – nastavila je Svetlana.

– Ti si Marijin fan, tvrdim. Imam ovde koliko svedoka, nije to ništa novo – rekla je Svetlana, na šta je Popović odgovorio da to nije tačno.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier)

– Ćuti, Popoviću, ne brani je više. Prekini, ućuti se više. Kako neko krene na Mariju, on kao pevac neki tamo, kao petao skače – rekla je ona ljutito.

Nakon toga, Saša je sve iznenadio izjavom da će on krstiti Marijinog sina.

Saša Popović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Moram, ko će da krsti Maria, nego Saša Popović, ne može niko drugi – istakao je, a Bosanac je dodao:

– Kum nije dugme – rekao je Dragan Stojković.

Kakav automobil, sa druge strane, sada vozi Saša Popović pogledajte u odvojenom tekstu: Saša Popović provozao nov „FERARI“, prolaznici snimaju LUKSUZ na točkovima – njegova garaža vrednija za još pola miliona evra

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs