„Oko deteta ništa ne spori, samo oko imovine!“ Samira Lončarević otkrila detalje suđenja sa Dženanom

od strane | apr 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

, |

Nina Denda

|

Folker Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire nakon dugogodišnjeg braka, a kako se navodi, poslednjih 15 godina živi sa ljubavnicom.

Samira i Dženan Lončarević (Foto: Facebook/Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić, Facebook / Ringier

Lončarevićka se sada oglasila, te otkrila da će ročište povodom Dženanovog i njenog razvoda tek biti zakazano.

– Moj predmet tek treba da se zakaže, ali biće ubrzo određen datum ročišta jer je u pitanju maloletno dete. Ne znam da li će to biti za mesec, dva ili tri, uglavnom biće kao i svaki drugi bez obzira na to što ja radim u sudu – rekla je Samira za „Informer“, pa dodala:

Samira Lončarević (Foto: Facebook)

– Oko deteta ništa ne spori samo oko imovine.

Na temu njegove ljubavnice uveliko se priča, a sada je o tome progovorila i Lončarevićka.

Samira Lončarević (Foto: Ringier/Marko Srejić)

– Ja u to nisam mogla da verujem. Nisam verovala zato što sam stvarno volela tog čoveka i nije mi išlo u glavu da je to tako.

Tokom poslednjih 15 godina njihov odnos bio je potpuno normalan, tvrdi Lončarevićka.

Samira Lončarević (Foto: Ringier/Marko Srejić)

– Dolazio je kući i sve je bilo okej i komunicirali smo do letos.

Lončarevićka je za medije izjavila i da strahuje da će ostati na ulici nakon ovog razvoda jer je pevač svu imovinu prepisao na druge:

Dženan Lončarević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem – ističe Lončarevićeva zakonita supruga sa kojom ima dva sina.

Samira, kaže, ne brine za sebe, ali brine za decu.

Dženan Lončarević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa – kazala je Samira za Telegraf.rs:

– Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni? On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod – zaključila je Dženanova supruga.

Samira Lončarević se, sa druge strane, našla na meti našeg paparaca, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Ekskluzivni paparaco: Supruga Dženana Lončarevića u dvorištu njihovog doma pognute glave!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs