OGNJEN JE VARAO DANIJELU SA MINOM? Isplivali novi detalji veze Amidžića i nove devojke

od strane | apr 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditelj Ognjen Amidžić dva meseca pošto se razveo od Danijele Dimitrovske započeo je vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Numanović, koja u njegovoj emisiji ima poseban segment, a sada domaći mediji pišu kako je voditelj otpočeo vezu sa Minom dok je još bio u braku sa bivšom suprugom Danijelom Dimitrovskom.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska • Ringier

– Mina je bila u teškoj depresiji, plakala je zbog afere sa starijim čovekom, a u šali je često govorila kako je sa njim jer ima “daddy issues” i jer je privlače stariji muškarci – počinje priču neimenovani izvor za „BSC Happy portal“

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Kako dalje navodi izvor Mina je dobila posao zbog afere sa Ognjenom.

‒ Govorila je kako on ima sina, a obećava joj da će ostaviti ženu. Njihova veza nije počela profesionalno, već je Mina pokušavala da se probije u medijima, prvo na portalima, ali joj to nije išlo, pa ju je Ognjen ubacio da radi sa njim ‒ priča dalje izvor.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

‒ Kada sam ja od nje slušao priče o starijem muškarcu, za koga je tvrdila da nikako ne može da ga imenuje jer će ga ugroziti, Ognjen je još bio u braku sa Danijelom i nije bilo ni govora o razvodu, bar ne u tom trenutku. Sve te njene priče i plakanje za njim događali su se sigurno pola godine pre njegovog razvoda, a ima i više od toga jer sam sve njene priče slušao još prošlog leta ‒ prisetio se izvor za Happy, prenosi „Hello“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs