Oglasila se pevačica koju je Vesna Đogani ponizila u klubu: „Svako o sebi najbolje kaže, pa tako i ona!“

od strane | maj 31, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Muzička zvezda Vesna Đogani na jednom nastupu se sukobila sa kolegama Miom Smiljanić i Darkom Gjorgjeskim.

Vesna Đogani (Foto: Ringier/Teodora Borozan) • Teodora Borozan / Ringier

Naime, Mia i Darko nastupali su u inostranstvu sa grupom „Đogani“ kada je došlo do neprijatne situacije na sceni.

– Novinari, da, desilo se i jako nas je razočarao i zatekao takav potez nekoga ko je toliko dugo pristuan na estradi i terenu! Sa naše strane nije bilo pokušaja da bilo kome „oduzmemo“ šou. Svako o sebi najbolje kaže, pa tako i naša draga koleginica. Ipak je ovo, mala bara, puna…. – napisali su Mia i Darko i dodali emotikon smajlija koji plače od smeha i gliste.

Mia Smiljanić (Foto: Instagram)

Podsećanja radi, gost kluba ispričao je da je na nastupu došlo do jako neprijatne situacije.

– Sve je počelo jako veselo i veče su otvorili Mia i Darko, pevali sat vremena, pa iza njihovog bloka nastavili su Vesna i Đole. Posle njih na scenu su se ponovo vratili Darko i Mia, a pred sam kraj njihovog drugogo bloka, na molbu gosta i gazdin pristanak, njih dvoje su sišli do separea do bine i nastavili da „dižu atmosferu“ među publikom. Kako su „gađali“ dobre pesme, bilo je i bakšiša, što je očigledno Đoganijeve iznerviralo – rekao je ovaj izvor, kako prenosi „Telegraf“, i dodao:

– Kako su gosti zahtevali još pesama od njih dvoje, Vesna i Đole su polako izašli na scenu i zahtevali od njihovog klavijaturiste da prekine, na šta mu je klavijaturista vrlo pristojno rekao da završavaju samo da otpevaju pesmu i kako dolikuje, zahvale se gostima. U tom momentu, Vesna uzima mikrofon i na najmizerniji način pokušava da spusti iponizi svoje mlađe kolege, iz samo njoj poznatog razloga: „Hvala, hvala, idemo dalje, ipak smo u diskoteci, a ne na svadbi“, dobacila je Vesna na svom mikrofonu.

Vesna Đogani je, sa druge strane, nedavno doživela neprijatnu situaciju, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Kobilo jedna“ Vesna Đogani „POPILA“ UVREDU koja je zgranula na mestu, a onda otkrila ko se krije iza iste!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs