Oglasila se Milica Veselinović nakon što joj je SRCE SLOMLJENO, suočavanje sa Mensurom joj NIJE TREBALO

od strane | okt 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

U Eliti se dogodilo neočekivano izneneđenje kada je na mesto Drveta mudrosti sela Milica Veselinović, kako bi se obratila svom bivšem partneru Mensuru Ajdarpašiću. Sam Mensur je bio vidno zbunjen što ga je drvo zvalo usred večeri u periodu kada obično nije vreme da se razgovara sa razglasom.

Milica Veselinović • youtube

Milica je kroz drvo pitala zgodnog Crnogorca različita pitanja vezane za njihovu zajedničku prošlost, ali i bolan raskid.

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

Posebno je bio bolno pitanje kada ga je Milica kao drvo pitala zašto se srami svoje bivše devojke.

– Ne bih da govorim o tome. Nisam zainteresovan za to. To me ne zanima. Ne znam šta da kažem. Stvarno nemam veze sa tom osobom. Nisam siguran da sam tako rekao, ali ako jesam, neka tako bude. I da sam rekao to kako si ti sada citiralo, Drvo, nemam ni sa tim problem. Imam pravo na to – rekao je Ajdarpašić.

– U redu, Mensure. To se može primetiti. Da li si bio folirant u odnosu sa Milicom ili je tako izgledalo? – pitala je ona.

– Nije mi stalo da objasnim da li jesam ili nisam. To je moj pogrešan izbor! – odgovorio je Mensur.

Poznato je da nije lako kada ti neko saspe u lice da si pogrešan životni izbor posebno kad je taj neko bivši životni partner.

Stoga je sve zanimalo kako se Milica oseća posle svega što je čula iz usta svog bivšeg dečka.

Milica Veselinović

Ona se oglasila putem Instagrama i Tikoka gde je obavila video snimak kako se smeška i zabacuje kosu. Ona očigledno želi da poruči da je jača od Mensurovih optužbi. Kao pozadinu pesme stavila je stihove pemse Ruže Rupić u kojima se pronalazi: „Svima reci da sam bila najgora da duše nemam, nepopravljiva„.

– Lagana odjava, laku noć – napsala je Milica.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs