OGLASILA SE MAJKA Irine 2Hot nakon skandaloznih optužbi: „Njene razgolićene fotografije su umetnost!“

od strane | okt 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Slađana Arsić, majka zadrugarke Irine 2Hot, oglasila se nakon ćerkine kontroverzne izjave zbog koje su je napali ostali učesnici rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, ali i povodom optužbi Jovane Tomić Matore vezanih za navodno Irinino ponašanje u klubovima.

Irina 2Hot (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Podsećanja radi, Irina je stala na „ratnu nogu“ sa Markom Đedovićem zbog izjave o Srbiji.

Irina: „Ja ne mogu da komuniciram na ovom nivou. Ja sam odrasla u Austriji, ja ne znam da pričam ovako!“

Đedović: „Hoćeš li da kažeš da su samo kod nas kvarni ljudi?“

Irina: „Da, Srbija je jako kvarna.“

Ivana Šopić: „Imaš pravo da misliš šta hoćeš.“

Đedović: „To je pravo lice, ovo je pravo lice.“

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

Irinina majka je ovim povodom dala opsežan intervju i stala u ćerkinu odbranu.

– Kao majci, jako mi je teško to da gledam. Svako ko zna Irinu, zna koliko je nepravda boli, a ovo šo se dešava u rijalitiju I što joj rade, jeste nepravda. Ovo je povreda Irininog dostojanstva. A koga to ne pogađaju laži? Ka takvu osobu nisam upoznala. Pričamo o programu koji gledaju milioni i takvim izgovorenim lažima – istakla je Slađana za Kurir.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

– Koga to ne bi pogodilo. Sigurna sam da bi svako tako reagovao. Možda čak i gore! Prvo veče kada su je napali je plakala. I to je teško palo I meni I Irininoj sestri i njenim prijateljima. Irina nije pokvarena i zato je tako reagovala, jer nije mogla da shvati zašto je napadaju – dodala je gospođa Arsić.

– Kada se smirila i razmislila o svemu, shvatila je da mora da odbrani sebe, jer to što pričaju su čiste laži, izmišljene priče, za koje niko nema nikakve dokaze i onda je počela da se brani, onako kako ona zna. Verujte mi da zna sebe da odbrani kada je napadnu. Tek ćete videte to – istakla je Irinina majka.

Irina 2Hot (Foto: Screenshot TV Pink)

– Naravno da sam videla njene fotografije za CKM, pa videli su svi, bila je na naslovnoj strani. Ona je uradila te fotografije kada je imala 20 godina. Kad će, ako ne tad?! Mlada, lepa, uspešna… Slikala se u kupaćem kostimu i vešu. Nije bila gola, niti se ikada slikala gola – tvrdi Slađana.

– Odgovorno to tvrdim, jer ona nije tako vaspitana. Kako se slikala za taj časopis, tako je bilo ko mogao da je slika na plaži ili na bazenu i objavi fotografije. Uostalom, ona ima fotografija u kupaćem objavljenih I na njenim društvenim mrežama. Ne znam šta je u toj priči sporno – podvukla je gospođa Arsić.

Irina 2Hot Irina (Foto: Screenshot TV Pink)

– A Đedović? Đedović ne zna ništa o Irini. Zato samo lupeta, da bi pravio buku, jer to mu je zadatak. Ne postoje takve fotografije na kojima je skroz gola. Irina nije tako vaspitana, tako da nemam na šta da reagujem. Postoje njene razgolićene fotografije u kupaćem kostimu, što sam spomenula – ostala je pri svome Irinina majka.

– To su lepe fotografije, a lepota je za slikanje. To je umetnost. Ma to je smešna priča za Irinu i Matoru. Njih dve nikada nisu bile dobre, ali se jesu poznavale. Irina poznaje mnogo ljudi, pevačica je. Matora ima ozbiljan problem. Nekako se uvek zato nameće poznatim osobama, kako bi i ona sama postala još poznatija, da i ona bude kao neka zvezda – istakla je Slađana.

Irina 2Hot (Foto: Screenshot TV Pink)

– Međutim, ona je, bez obzira na sav trud, ipak samo rijaliti igrač i ništa više od toga. Matora ne poznaje Irinu dovoljno da bi pričala o njoj i rekla bilo šta, a tek ne priče koje iznosi i izmišla, da ne kažem laže. Ne vidim šta je čudno što Irina poznaje vlasnike klubova? – zapitala se gospođa Arsić.

– Ona peva u tim klubovima i normalno je da ih poznaje, ali ništa više od toga. Odgovorno tvrdim da nema ni delić istine u pričama koje Matora plasira o Irini i tim vlasnicima klubova. Smešna priča. Ja dosta vremena provodim sa Irinom. Pričamo o svemu. Između nas nema tajni, a verujte mi da bih kao majka, znala i primetila da sa njom nešto nije u redu – dodala je Irinina majka.

Irina 2Hot (Foto: Screenshot TV Pink)

– Kada je konkretno priča o drogiranju, reći ću da je to jedna velika laž. Pa da li mislite da bi Irina pozvala produkciju da je testiraju I pristala na taj test da se ikada drogirala? Ma hajde da se ne igramo glupih igrica. Živimo u takvom okruženju u kom svako može da kaže šta hoće I da ne odgovara za to – poručila je Slađana.

– Kada budu imali dokaze za price koje iznose, onda možemo da pričamo o tome, dok nema dokaza, a svima je jasno da ih nema, te priče ostaju na nivou rekla-kazala. Što bi neki rekli, tresla se gora, rodio se miš! Nema šta da se završava njen rat sa Matorom i Đedovićem – smatra gospođa Arsić.

– Ta priča se završila. Oni nemaju dokaze za ono za šta optužuju Irinu, tako da nema potrebe pričati i raspravljati o lažima. Svi koji iznose laži, biće pozvani na sud da donesu dokaze i tuženi za to. To je sve što imam da kažem – zaključila je Irinina majka.

Irina 2Hot se, sa druge strane, našla na udaru zadrugarke Jovane Tomić Matore, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „PIJEŠ ZA DŽABA, PA IDEŠ U ODAJE IZA!“ Matora raskrinkala Irinu 2Hot: „ŠTA SU TI RADILE GAZDE KLUBOVA?“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs