Odustala od dolaska u Elitu: „Pranje i centrifuga od ortodoksne pravi narodnog heroja!“

od strane | jun 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Marija Kulić obelodanila je da se neće pojaviti u studiju rijaliti šou-programa „Elita“.

Zadruga 7 Elita (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ovu (prim.aut. misli se na Aneli Ahmić) uzdigli kao da je odbranila državu, jeste da joj je Sranjuš ogavne reči izgovarao, ali gospođa ima 35 godina, pa zna kako da se štiti od neželjene trudnoće. Ovde je ogavno samo što jedan, da nazovemo, muškarac izgovara jednoj trudnici ovakve gadosti i nasrće na istu – napisala je Marija na Instagramu.

– Nasilnik oduvek bio i borac za nagradu. Pa, neće ni doći taj ponedeljak do kraja da ja budem u studiju. Džabe smo krečili. O kome da pričam?! O vašim folirantima i o pranju i centrifugiranju i da pravim od ortodoksne narodne heroje?! Možda treba i da odem dole da odam počast Ahmićevoj, Zolinoj i Jelki? – zapitala se Kulićka.

Marija Kulić (Foto: Instagram)

Podsetimo, nekadašnja zadrugarka Marija Kulić je putem društvenih mreža isprozivala elitara Anđela Rankovića, ali mu i uputila pokoju pohvalu.

– Bravo, Anđelo, za komentar o situaciji (prim.aut. prekid trudnoće Aneli Ahmić). Samo da ne foliraš u svom odnosu bio bi najbolji – napisala je Marija na Instagramu.

Marija Kulić (Foto: Instagram)

– Zašto Anđelo nije Zolu (prim.aut. Lazara Čolića) tako komentarisao? On komentariše samo one koji njega napadaju, a ko je isto uradio, a nije ti se zamerio, on je super. Tako si Zolu komentarisao na nominacijama. Znači nisi realan i objektivan pred svima – zaključila je Kulićka.

Šta je, sa druge strane, Marija Kulić ispričala o elitarki Aneli Ahmić pogledajte u odvojenom tekstu: „Aneli podržavate, a za Miljanu ste govorili da je ubila decu!“ Marija Kulić osudila elitare koji podržavaju prekid trudnoće

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs